ΙΤΑΛΙΑ

Ρόμα: Συμφώνησε με Σαχτάρ για Φονσέκα

Η Ρόμα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Πάολο Φονσέκα, καταβάλλοντας 2 εκατ. ευρώ στη Σαχτάρ – Θα τον ακολουθήσει και ο Ισμαΐλι

Ρόμα - Φονσέκα
Συντάκτης: Τάσος Τσόλκας Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Ρόμα, που ήρθε σε συμφωνία με την Σαχτάρ Ντόνετσκ και εξασφάλισε τον Πάουλο Φονσέκα για τον πάγκο της.

Η ομάδα της Ρώμης έψαχνε τον αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι και πίεζε το τελευταίο διάστημα για να πάρει το «οκ» από τους Ουκρανούς.

Η διοίκηση της Σαχτάρ ήθελε όλο το ποσό της ρήτρας για τον Πορτογάλο προπονητή, το οποίο έφτανε τα 5 εκατ. ευρώ.

Εν τέλει η χρυσή τομή βρέθηκε σε λιγότερα από τα μισά και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Ρωμαίοι θα καταβάλουν 2 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό, αφού ο Φονσέκα αποδέχθηκε να ρίξει ο ίδιος της οικονομικές του απαιτήσεις.

Ο Πορτογάλος ήθελε πολύ δουλέψει στη Ρόμα και με δική του παρέμβαση προς τους Ουκρανούς μειώθηκε το ποσό.

Το τελικό deal θα σφραγιστεί την προσεχή Δευτέρα στη Ρώμη, όπου θα βρεθεί ο 46χρονος προπονητής και θα ανοίξει ένα κεφάλαιο στην καριέρα του.

Εκεί θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και ο ίδιος θα εισπράξει 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως και όχι 3 εκατ. ευρώ, που είχε ζητήσει αρχικά.

Το συμβόλαιο θα είναι τριετούς διάρκειας, ώστε να μπορέσει ο Πορτογάλος να δουλέψει απερίσπαστος φτιάχνοντας μία ομάδα, όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Ρόμα: Μετά τον Φονσέκα και ο Ισμαΐλι

Επιπλέον η Corriere dello Sport αναφέρει ότι ο Φονσέκα δεν θα έρθει μόνος του στη Ρώμη από την Ουκρανία.

Οι πληροφορίες της ιταλικής εφημερίδας αναφέρουν ότι τον ακολουθήσει και ο Ισμαΐλι.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνο αμυντικός είναι το φαβορί για να καλύψει το κενό του Αλεξάνταρ Κολάροφ, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ.

Exit mobile version