ΙΤΑΛΙΑ

Σασουόλο – Ίντερ 1-2: Τζέκο και Λαουτάρο ξελάσπωσαν τους «νερατζούρι»

Αγχωτική νίκη για την Ίντερ, η οποία μετά τις Αταλάντα και Σαχτάρ Ντόνετσκ παραλίγο να έρθει ξανά ισοπαλία απέναντι στην αξιόμαχη Σασουόλο - Ας όψονται οι Τζέκο - Λαουτάρο

Σασουόλο - Ίντερ 1-2: Οι Μιλανέζοι απέφυγαν στο τέλος την τρίτη σερί ισοπαλία χάρη στο πέναλτι του Λαουτάρο Μαρτίνες
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Προς την τρίτη σερί ισοπαλία της όδευε η Ίντερ, η οποία για 78′ λεπτά δεν κατόρθωνε να πάρει κεφάλι απέναντι στη Σασουόλο. Τελικώς όμως μίλησαν οι Τζέκο και Λαουτάρο Μαρτίνες (1-2).

Η Σασουόλο μπήκε πιο δυνατά στο ματς και χτύπησε από τις πλευρές. Σε μια από τις πλαγιοκωπήσεις, ο Μπογκά μπήκε στην περιοχή, έκανε την κλειστή ντρίμπλα στον Σκρίνιαρ, με τον Σλοβάκο να τον ανατρέπει.

Ο Ντομένικο Μπεράρντι ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι (22΄), με τον Χαντάνοβιτς να ακουμπάει λίγο την μπάλα, στην προσπάθειά του να αποκρούσει. Από εκεί και πέρα οι επιθέσεις των «νεροβέρντι» έγιναν πιο σποραδικές λόγω και της αφύπνισης των «νερατζούρι».

 

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι έψαχνε τον τρόπο για να αντιδράσει κάνοντας τετραπλή (!) αλλαγή στο 57ο λεπτό. Μια από αυτές ήταν και ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τον δικαίωσε πανηγυρικά (58΄). Ο Πέρισιτς σέντραρε από τα αριστερά, με την μπάλα να καταλήγει στο κεφάλι του Βόσνιου. Με το τέταρτο γκολ του σε τρία ματς, ο πολύπειρος στράικερ ισοφάρισε.

 

Ο πρώτος σκόρερ (συγκατοικεί με τον Ιμόμπιλε) της Serie A με έξι γκολ σε επτά ματς, είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά τα επόμενα δύο τελειώματά του σταμάτησαν πάνω στον Κονσίλι. Τη λύση έδωσε ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 78΄ λεπτό με το δεύτερο πέναλτι της βραδιάς. Έτσι οι «νερατζούρι» μείωσαν στον έναν βαθμό τη διαφορά από την κορυφή, με την πρωτοπόρο Νάπολι να έχει ένα ματς λιγότερο.

Ο Αργεντινός έσωσε ουσιαστικά την Ίντερ από την τρίτη σερί ισοπαλία μετά τις Αταλάντα και Σαχτάρ, αλλά και πολλή γκρίνια.

 

Exit mobile version