ΙΤΑΛΙΑ

Serie A: «Ευρωπαία» Φιορεντίνα, Βλάχοβιτς για μεταγραφή!

Ο Σέρβος είναι και με τη βούλα ο πρώτος σκόρερ στη Serie A και τον Ιανουάριο αναμένεται πολύ «κυνήγι» από τις ευρωπαϊκές ομάδες για να τον αποκτήσουν

Serie A: Ο Βλάχοβιτς πετυχαίνει το 29ο τέρμα του στο Καμπιονάτο μέσα στο 2021
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

«Πω, πω ένας Βλάχοβιτς», αναφώνησαν όλοι όσοι είδαν το ματς της Serie A ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τη Σαμπντόρια, στη Φλωρεντία (3-1).

Ο Σέρβος φορ πιστοποίησε ακόμα μια φορά ότι είναι ο καλύτερος επιθετικός του Καμπιονάτο μέσα στο 2021.

Με το γκολ του απέναντι στους Γενοβέζους έκανε το 2-1 και έφτασε τα 29 σε 39 εμφανίσεις στη Serie A, μέσα στο τρέχον έτος.

Η Φιορεντίνα έχει αλλάξει και έχει γίνει «Ευρωπαία». Με το  3-1 επί της «Σαμπ» ανέβηκε προσωρινά μόνη στην έκτη θέση και ονειρεύεται ξανά ευρωπαϊκά μονοπάτια.

 

Serie A: Στο κυνήγι του… Βλάχοβιτς

Γι’αυτό ευθύνεται ο Βλάχοβιτς, ο οποίος πριν φύγει οριστικά από τη Φλωρεντία, θέλει να τη βοηθήσει όσο μπορεί για να πετύχει τον στόχο της.

Ο Γενάρης που έρχεται θα είναι «καυτός». Η τιμή του στριφογυρίζει από ένα «αλμυρό» νούμερο. 70 εκατ. ευρώ. 

Ποιος θα τα δώσει άραγε; Η Γιουβέντους που ψάχνει απεγνωσμένα για «εννιάρι», η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία συνεχίζει τις κρούσεις στους «βιόλα» ή κάποια άλλη από… Αγγλία μεριά;

Όποια και να είναι η εξέλιξη, το σίγουρο είναι ότι θα κάνει θόρυβο.

Πάρτι η Αταλάντα

Την ίδια στιγμή, η Αταλάντα ανέβηκε στην τρίτη θέση, πιάνοντας προσωρινά την Ίντερ στους 31 βαθμούς. Οι «μπεργκαμάσκι» διέλυσαν τη Βενέτσια με 4-0 παίζοντας το γνωστό τους επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ο Πάσαλιτς εξελίσσεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή της Αταλάντα, καθώς σημείωσε χατ τρικ. Στο ενδιάμεσο, ο Κούπμαϊνερς είχε δώσει αέρα δύο τερμάτων στη «Dea».

Δείτε τις βαθμολογίες των κορυφαίαων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ΕΔΩ

Exit mobile version