Η Πάρμα επέτρεψε στη μεγάλη κατηγορία του Καμπιονάτο και από τη νέα σεζόν θέλει να βάλει και… ελληνικό χρώμα στο δυναμικό της. Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», στο στόχαστρο της Πάρμα βρίσκεται και ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο Έλληνας αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος μετά από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Μπολόνια, ενώ στις...

Η Πάρμα επέτρεψε στη μεγάλη κατηγορία του Καμπιονάτο και από τη νέα σεζόν θέλει να βάλει και… ελληνικό χρώμα στο δυναμικό της.

Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», στο στόχαστρο της Πάρμα βρίσκεται και ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο Έλληνας αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος μετά από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Μπολόνια, ενώ στις προτεραιότητές του είναι να συνεχίσει στο Καμπιονάτο.

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής εφημερίδας ο Τοροσίδης έχει στα χέρια του προτάσεις και από την Τουρκία.

Ο διεθνής αμυντικός, εξάλλου, μίλησε και για τον τελικό του Μουντιάλ, από τη στιγμή μάλιστα που είχε αντιμετωπίσει την Κροατία στα προκριματικά. Έχρισε φαβορί για τον τελικό τη Γαλλία ενώ η… μάχη για το βραβείο του κορυφαίου θα κριθεί ανάμεσα στον Εμπαμπέ και τον Μόντριτς.