ΙΤΑΛΙΑ

Το εκπληκτικό πρωτοσέλιδο για τη συμφωνία Μπουφόν-Ντοναρούμα

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν στα 42 του ανανέωσε γι’ ακόμα έναν χρόνο, ο Ντοναρούμα θα παραμείνει στη Μίλαν και η Gazzetta dello Sport δημιούργησε ένα εκπληκτικό πρωτοσέλιδο. Η γνωστή ιταλική εφημερίδα έκανε λόγο για τους δύο «γίγαντες Ιταλούς τερματοφύλακες» που σιγούρεψαν το μέλλον τους. Ο θρυλικός Μπουφόν που δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω σύσταση από κανέναν και...

Μπουφόν
Μπουφόν
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν στα 42 του ανανέωσε γι’ ακόμα έναν χρόνο, ο Ντοναρούμα θα παραμείνει στη Μίλαν και η Gazzetta dello Sport δημιούργησε ένα εκπληκτικό πρωτοσέλιδο.

Η γνωστή ιταλική εφημερίδα έκανε λόγο για τους δύο «γίγαντες Ιταλούς τερματοφύλακες» που σιγούρεψαν το μέλλον τους. Ο θρυλικός Μπουφόν που δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω σύσταση από κανέναν και για κανέναν, υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.

Μαζί του ανανέωσε και ο Τζόρτζιο Κιελίνι, με τους δύο τους να είναι στυλοβάτες της «Γηραιάς Κυρίας» και φυσικά εμβληματικές μορφές της σύγχρονης εποχής του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο Τζίτζι Ντοναρούμα στη Μίλαν αναμένεται να υπογράψει μέχρι και το 2023 και το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει την χαρά ν’ απολαμβάνει τους δύο «γίγαντες», όπως τους αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η Gazzetta dello Sport.

Exit mobile version