ΙΤΑΛΙΑ

Τραυματίας ο Μανωλάς, τρέχει για Λίβερπουλ

Τραυματίας αποχώρησε ο Κώστας Μανωλάς, στο 74’ του ντέρμπι με τη Λάτσιο, μετά το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων του. Παρά το 0-0, το ντέρμπι της Ρώμης δικαιολόγησε τη φήμη του και ήταν ένας αγώνας με πολύ πάθος, αλλά και… πολλές κλωτσιές. Ο Κώστας Μανωλάς, έγινε αλλαγή στο 74’ από τον Φλορέντσι, αφού τραυματίστηκε από ιδιαιτέρως...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τραυματίας αποχώρησε ο Κώστας Μανωλάς, στο 74’ του ντέρμπι με τη Λάτσιο, μετά το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων του.

Παρά το 0-0, το ντέρμπι της Ρώμης δικαιολόγησε τη φήμη του και ήταν ένας αγώνας με πολύ πάθος, αλλά και… πολλές κλωτσιές.

Ο Κώστας Μανωλάς, έγινε αλλαγή στο 74’ από τον Φλορέντσι, αφού τραυματίστηκε από ιδιαιτέρως σκληρά χτυπήματα αντιπάλων του.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιμόμπιλε πάτησε τον διεθνή στόπερ στον αστράγαλο, ενώ στο Β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 65’ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς τον κλώτσησε στη γάμπα. Παρά το γεγονός ότι και τα δύο μαρκαρίσματα ήταν πολύ σκληρά, κανείς εκ των δύο δεν τιμωρήθηκε με κάρτα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί εάν το πρόβλημα του Έλληνα διεθνή είναι σοβαρό ή όχι και οι «τζιαλορόσι» ανησυχούν για τη συμμετοχή του στα παιχνίδια με την Λίβερπουλ, στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λινγκ (24/4 & 2/5).

Exit mobile version