ΙΤΑΛΙΑ

Βερόνα – Ίντερ 1-3: Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον… bomber Κορέα (VIDS)

Στην πρώτη του εμφάνιση με τους πρωταθλητές Ιταλίας, ο Αργεντινός ήταν καθοριστικός, καθώς με δύο τέρματα τους οδήγησε στη δεύτερη σερί νίκη

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Για ογδόντα λεπτά, η Ίντερ τα είχε βρει… μπαστούνια απέναντι στη Βερόνα. Ωστόσο, ο Χοακίν Κορέα ήταν εκείνος που υπέγραψε τη νίκη των «νερατζούρι» με δύο τέρματα στο φινάλε (1-3).

Στο ντεμπούτο του με τους πρωταθλητές Ιταλίας, ο Αργεντινός ήταν ο κρυφός άσος του Σιμόνε Ιντζάγκι, ο οποίος ασφαλώς θα αισθάνεται δικαιωμένος που τον έφερε από τη Ρώμη στο Μιλάνο.

Ο Κορέα χρειάστηκε μόλις δέκα λεπτά για να βγάλει το κάρο της Ίντερ από τη λάσπη. Δύο τελειώματα, εφάμιλλα ενός ψυχρού εκτελεστή (83΄, 90+3΄) ήταν αρκετά για να χαρίσουν στους Μιλανέζους τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς.

Μια ονειρεμένη πρώτη εμφάνιση που κρατάει την ομάδα του Ιντζάγκι στην κορυφή. Ωστόσο, όλο το υπόλοιπο ματς, η Ίντερ φλέρταρε με ένα κακό αποτέλεσμα, καθώς στο 15΄ ο Ίλιτς είχε βάλει μπροστά τους γηπεδούχους.

Η αφύπνιση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με το πρώτο φετινό γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες ισοφάρισαν νωρίς (47΄), αλλά στη συνέχεια δεν έφταναν με αξιώσεις στα καρέ του Μοντιπό.

 

Αλλά, το «Μπεντεγκόντι» σίγησε από τα πόδια του Κορέα, ο οποίος έμελε να γίνει ο καθοριστικός παράγοντας για το «διπλό».

Διαβάστε επίσης: Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 3-2: Από μηχανής… Χόλαντ (VIDS)

Σεμέδο: Σενάριο για ταξίδι στην Πορτογαλία!

MotoGP: Η σοκαριστική πτώση του Μαρκ Μάρκεθ στο Σίλβερστοουν (VID)

 

Exit mobile version