ΙΤΑΛΙΑ

Ζοσέ Μουρίνιο: Τον «στέλνουν» στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ραδιοφωνικός σταθμός υποστηρίζει πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα... στείλει τον Ποτσετίνο για χάρη του Μουρίνιο!

Ραδιοφωνικός σταθμός υποστηρίζει πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα... στείλει τον Ποτσετίνο για χάρη του προπονητή της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ζοσέ Μουρίνιο οδήγησε τη Ρόμα στην κατάκτηση του Conference League, κι έτσι επέστρεψε στο κορυφαίο επίπεδο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Έτσι ο «Special One» φέρεται να βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο κορυφαίων ομάδων της «Γηραιάς Ηπείρου», όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν! Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον ο ραδιοφωνικός σταθμός Talksport.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό η πρωταθλήτρια Γαλλίας ετοιμάζεται να απομακρύνει από την τεχνική της ηγεσία τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο προκειμένου να προσλάβει τον Ζοσέ Μουρίνιο!

Ο Πορτογάλος προπονητής προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με τη Ρόμα, με την οποία κατέκτησε το Europa Conference League και στην 6η θέση στη Serie A.

Τώρα αν αυτό το ρεπορτάζ βασίζεται και στη φημολογία που ήθελε τον Κιλιάν Εμπαπέ να επιθυμεί την απομάκρυνση του Αργεντινού τεχνικού μένει να φανεί. Θυμίζουμε ότι ο Εμπαπέ μετά την ανανέωση του συμβόλαιο του ως το 2025 για 600 εκατομμύριά ευρώ έχει λόγο τόσο για το πως θα στελεχωθεί το ρόστερ της Παρί όσο και για το ποιος θα βρίσκεται στην τεχνική της ηγεσία.

Πάντως ο ίδιος ο Εμπαπέ τα είχε διαψεύσει οτι ζήτησε την απομάκρυνση τόσο του Ποτσετίνο όσο και συμπαικτών του (μεταξύ των οποίων και ο Νεϊμάρ) με ανάρτηση που ανέφερε τη λέξη «Fake, δηλαδή «Ψέματα».

Μένει πλέον να δούμε αν όντως στέκει η σχετική φημολογία, ενώ σε περίπτωση που ευοδωθεί θα έχει ενδιαφέρον η συνύπαρξη Μουρίνιο, Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Exit mobile version