ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καρφιά» ο Ραπτόπουλος για τη διαχείριση του Γιοβάνοβιτς: «Ο χειρότερος προπονητής στα πλέι οφ»

Σκληρή κριτική στον Γιοβάνοβιτς άσκησε ο Κωστής Ραπτόπουλος μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ.

Σκληρή κριτική στον προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς άσκησε στην εκπομπή «Μαρμίτα» ο Κωστής Ραπτόπουλος μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Κωστής Ραπτόπουλος ανέλυσε το παιχνίδι της Λεωφόρου, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1, μέσω της εκπομπής «Μαρμίτα», εστιάζοντας την κριτική του στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Ο Γιοβάνοβιτς εδώ και ένα μήνα πρέπει να έχει πάθει τώρα στα 60 του, ένα ψιλοεγκεφαλικό. Από αυτά που δεν τα παίρνεις χαμπάρι. Στραβώνει λίγο ο στόμας, όχι  από μαγκιά, από ισχαιμική ιστορία. Σαν να βλέπω χελώνα, Δεκέμβριο μήνα. Νωχελικός, σαν είναι σε χειμερία νάρκη. Μάιο μήνα κοιμάται όρθιος! Αν του κάτσει ο Μαρινάκης του Αλαφούζου διπλό στο Καραϊσκάκης θα πάρει το πρωτάθλημα. Πάντως αν ο Παναθηναϊκός χάσει το πρωτάθλημα, θα το χάσει από τον Γιοβάνοβιτς. Είναι ο χειρότερος προπονητής στα πλέι οφ τα φετινά.  Ακόμη και απο τον προπονητή του Βόλου. Όχι στη διάρκεια του πρωταθλήματος, στα πλέι οφ. Κάτι έχει πάθει, ελέγξτε τον», είπε μεταξύ άλλων ο Ραπτόπουλος και στη συνέχεια προχώρησε στην ανάλυση του ματς.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Ραπτόπουλος για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1, στην «Μαρμίτα»

Exit mobile version