ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρλίτος: Η πιθανή επιστροφή στη Super League, αλλά όχι για τη Λαμία!

Ο Καρλίτος πέρασε και δεν ακούμπησε στην Αστάνα. Ποια ομάδα της Super League έχει προβάδισμα για τον Ισπανό, αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα!
Καρλίτος: Η πιθανή επιστροφή στη Super League, αλλά όχι για τη Λαμία!

«Σφηνάκι» το πέρασμα του Καρλίτος από την Αστάνα. Ορατό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Super League o Iσπανός επιθετικος! Και δεν είναι η Λαμία η ομάδα που έχει προβάδισμα αν ο Ισπανός γυρίσει στην Ελλάδα!

Πήγε, είδε, δεν ακούμπησε και απήλθε από την Αστάνα ο Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος και ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου παραδέχθηκε οτι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Καρλίτος για να γυρίσει στην Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν είναι το μόνο club της Super League που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ιβηρα φορ. Ούτε εκείνη που φαίνεται να έχει το προβάδισμα αν ο Καρλίτος αποφασίσει να παίξει ποδόσφαιρο ξανά στη Super League. Και εννοείται πως ο Άρης δεν ασχολείται, όπως αποκάλυψε το Sportime. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, κίνηση για την απόκτηση του Καρλίτος έχει κάνει ομάδα που αρέσκεται να ψωνίζει από την συγκεκριμένη αγορά. Και είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες τον θέλουν και το έχουν εκφράσει εμπράκτως. Γνωρίζουν τις… ιδιαιτερότητες που έχει ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής ο Καρλίτος, αλλά η Τρίπολη τουλάχιστον στο οικονομικό σκέλος δεν είναι Λαμία. Μπάκος και Καυμενάκης είναι «τράπεζα» και προβλήματα με καθυστερήσεις στις πληρωμές δεν υφίστανται στο μαγαζί!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρλίτος: Η πιθανή επιστροφή στη Super League, αλλά όχι για τη Λαμία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!