ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» με Καλαμάτα ο ΠΑΟΚ και βλέπει Παναθηναϊκός – Βόλος! (vids)

Τυπική διαδικασία η ρεβάνς στη Τούμπα για τον ΠΑΟΚ που έκανε το χρέος του κόντρα στην Καλαμάτα.

Κύπελλο Ελλάδας: Περιθώρια για σασπένς στη ρεβάνς δεν άφησε ο ΠΑΟΚ. 2-0 την Καλαμάτα και περιμένει το νικητή από το Παναθηναϊκός - Βόλος.
Κύπελλο Ελλάδας: Περιθώρια για σασπένς στη ρεβάνς δεν άφησε ο ΠΑΟΚ. 2-0 την Καλαμάτα και περιμένει το νικητή από το Παναθηναϊκός - Βόλος.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Κύπελλο Ελλάδας: Περιθώρια για σασπένς στη ρεβάνς δεν άφησε ο ΠΑΟΚ. 2-0 την Καλαμάτα και περιμένει το νικητή από το Παναθηναϊκός – Βόλος.

Θεσμός των εκπλήξεων παραδοσιακά το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά στο Καλαμάτα – ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε το φαβορί. Ο δικέφαλος του βορρά με αρκετές «ρεζέρβες» στην αρχική του 11άδα, επικράτησε 2-0 στην Καλαμάτα της ομώνυμης ομάδας, με τη ρεβάνς της Τούμπας να αποκτά χαρακτήρα… αγγαρείας για τους Θεσσαλονικείς.

Να θυμίσουμε οτι στη φάση των «8» ο ΠΑΟΚ «σταυρώνει» με τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Βόλος, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/12, 17.30).

Το δρόμο για τη νίκη και το πρώτο βήμα για την πρόκριση, άνοιξε το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ολιβέιρα στο 26′ και η απόκρουση του αγώνα από τον Κοτάρσκι, στην προβολή του Μπακαγιόκο λίγο πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου.

Ούτε με… κολλύριο δεν βλεπόταν ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις φωνές του Λουτσέσκου, ωστόσο έφτασε, κόντρα στη ροή του ματς και σε δεύτερο γκολ με τον Mπράντον Τόμας στο 78′ για το τελικό 2-0!

Καλαμάτα (Φραγκίσκος Κεράνης): Μέντες, Μαβινγκά (86’ Άλβες), Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Ασίγκμπα, Παπατόλιος (87’ Μπενίτεθ), Καραγκούνης, Μόζερ (69’ Τάτος), Ρόβας (86’ Τριανταφυλλάκης), Αρναρέλλης (73’ Βασιλόγιαννης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ (58’ Κουλιεράκης), Κάργας, Σάστρε (75’ Βιεϊρίνια), Φ. Σοάρες (65’ Σβαμπ), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (65’ Μουργκ), Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Ολιβέιρα (75’ Τόμας).

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των «16»

Τετάρτη 14/12
Απόλλων Παραλιμνίου-Άγιος Νικόλαος 2-2
Καλαμάτα-ΠΑΟΚ 0-2
18.00 Λαμία-Athens Kallithea FC
Πέμπτη 15/12
17.30 Παναθηναϊκός-Βόλος
19.30 Ολυμπιακός-Ατρόμητος
21.30 Κηφισιά-ΑΕΚ
Παρασκευή 16/12
14.00 Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου
16.00 Λεβαδειακός-Άρης

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

1. Νικητής Καλαμάτα-ΠΑΟΚ με νικητή Παναθηναϊκός-Βόλος
2. Νικητής Ολυμπιακός-Ατρόμητος με νικητή Λεβαδειακός-Άρης
3. Νικητής Απόλλων Παραλιμνίου-Άγιος Νικόλαος με νικητή Λαμία-Athens Kallithea FC
4. Νικητής Κηφισιά-ΑΕΚ με νικητή Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

Νικητής 1 – Νικητής 3
Νικητής 2 – Νικητής 4

Exit mobile version