Κράτησε Παντελίδη ο Αστέρας Τρίπολης

Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2020
Κράτησε Παντελίδη ο Αστέρας Τρίπολης

Μπορεί να ακούστηκαν πολλά, μπορεί κάποια στιγμή να υπήρξαν σκέψεις διαζυγίου, αλλά στο φινάλε επιλέχθηκε η συνταγή να μην αλλάξει. Από τη στιγμή που είναι και επιτυχημένη μάλιστα.

Ο λόγος για τους Αστέρα Τρίπολης και Σάββα Παντελίδη, οι οποίοι θα πορεύονται μαζί έως το 2020 προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime από τις 4/3. Ο 52χρονος τεχνικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ το μεσημέρι της Πέμπτης (22/3).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Σάββα Παντελίδη, μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτέλεσε προϊόν της άριστης συνεργασίας και της αμοιβαίας εκτίμησης μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο προπονητής της ομάδας μας, συμφώνησε και θα παραμείνει στο σύλλογο για να συνεχίσει το έργο του, για ακόμη δύο χρόνια».

Στη συνέχεια ο Παντελίδης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι στην Τρίπολη μέχρι και σήμερα που φτάσαμε στην επέκταση της συνεργασίας μας. Στο διάστημα αυτό πετύχαμε αρκετά και τώρα έχουμε χρόνο να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, καθώς υπάρχει μια καλή βάση από τη φετινή χρονιά. Στόχος μου είναι να εξελίξουμε την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού μας όσο καλύτερα γίνεται…».

Ο Γιώργος Μποροβήλος είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Σάββα Παντελίδη. Πρόκειται για έναν προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πλέον την ομάδα και από το καλοκαίρι θα έχει τη δυνατότητα να χτίσει τον ΑΣΤΕΡΑ που όλοι ονειρευόμαστε! Ο Σάββας Παντελίδης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και στο όραμα που εδώ και δεκαπέντε χρόνια χαράζουν οι ιδιοκτήτες του συλλόγου, Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κράτησε Παντελίδη ο Αστέρας Τρίπολης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.