ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Στον «αέρα» λόγω βόλεϊ!

Μόνο το ΑΕΚ – Παναιτωλικός απομένει για να ολοκληρωθεί η φάση των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας. Το ματς στο ΟΑΚΑ, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Τετάρτη (19/2), βρίσκεται στον αέρα λόγω… βόλεϊ! Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό με 3-2 εκτός έδρας στο Λιγκ Καπ. Ο επαναληπτικός έχει προγραμματιστεί να γίνει κι αυτός την Τετάρτη...

ΑΕΚ - Παναιτωλικός
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μόνο το ΑΕΚ – Παναιτωλικός απομένει για να ολοκληρωθεί η φάση των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας. Το ματς στο ΟΑΚΑ, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Τετάρτη (19/2), βρίσκεται στον αέρα λόγω… βόλεϊ!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό με 3-2 εκτός έδρας στο Λιγκ Καπ. Ο επαναληπτικός έχει προγραμματιστεί να γίνει κι αυτός την Τετάρτη 19/2. Ο Παναθηναϊκός θέλει να διεξαχθεί το ματς στο κλειστό του ΟΑΚΑ, λίγο πιο πέρα δηλαδή από το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Η Αστυνομία θα επιληφθεί του όλου θέματος, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει την αναβολή του ποδοσφαιρικού ματς του Κυπέλλου, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος επεισοδίων.

Η ΑΕΚ παίζει κεκλεισμένων των θυρών αλλά υπάρχει το πρόβλημα με την αποστολή της ομάδας και την παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στον ίδιο, περίπου, χώρο.

Υπενθυμίζεται πως στο ΑΕΚ – Παναιτωλικός είναι όλα ανοιχτά μετά το πρώτο παιχνίδι. Στο Αγρίνιο το παιχνίδι είχε λήξει 1-1. Σαφώς και η «Ένωση» έχει προβάδισμα, πάντως, ως γηπεδούχος και πιο ποιοτική ομάδα.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version