ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: Σύρραξη στο φινάλε!

Δείτε σε video τι συνέβη με τη λήξη της αναμέτρησης ΑΕΛ - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας

Μπαντιμπανγκά και Ζίβκοβιτς «ξέφυγαν» στο τέλος του ματς ΑΕΛ - ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: Επεισοδιακό ήταν το φινάλε της αναμέτρησης που διεξήχθη στο Αλκαζάρ την Τετάρτη, για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ζινγκί Μπαντιμπανγκά επιχείρησε να κλωτσήσει τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, την ώρα που ο Ευάγγελος Μανούχος σφύριζε τη λήξη.

Ο άσος του ΠΑΟΚ ζήτησε τα ρέστα από εκείνον της ΑΕΛ, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη.

Οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια, όμως, την ίδια στιγμή ο Ραζβάν Λουτσέσκου, οι συνεργάτες του και όποιος… περνούσε από το σημείο, έσπευσε να τους χωρίσει.

Ευτυχώς η σύρραξη δεν κράτησε παραπάνω από λίγα δευτερόλεπτα, προτού οι ομάδες πάρουν τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Αναφορικά με το ματς, ο συνήθης ύποπτος στις στατικές φάσεις Γιασμίν Κούρτιτς «έσωσε» τον ΠΑΟΚ από βέβαιο «ναυάγιο», καθώς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.

Δεν βλεπόταν ο «δικέφαλος» στο πρώτο ημίχρονο, με μόλις μία ευκαιρία και την ΑΕΛ να πατά πολύ καλά.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε λίγο περισσότερο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ στο 62′ οι δύο ομάδες προχώρησαν σε τριπλή αλλαγή εκατέρωθεν.

Ένα λεπτό αργότερα, η ομάδα της Λάρισας σόκαρε εκείνη της Θεσσαλονίκης με το γκολ του Αϊμέν Ταχάρ στην πρώτη της ευκαιρία.

Ο Γλυνός έκανε εξαιρετική προσπάθεια από τη δεξιά πλευρά, μπήκε ταχύτατα στην περιοχή και σέντραρε, ο Παπαγεωργίου έπιασε κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και ο Αλγερινός χαφ έγινε αποδέκτης της μπάλας νικώντας τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Η ψυχολογία ανέβηκε στα ύψη για την ΑΕΛ που έγινε ακόμη πιο δυνατή στην άμυνα παίζοντας με περίσσιο πάθος ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να… κουράζουν με την αργή ανάπτυξη τους και τα πολλά λάθη τους.

Στο 95′, όμως, ο Γιάσμιν Κούρτιτς «έσωσε» την παρτίδα για τον ΠΑΟΚ και ισοφάρισε το ματς.

Στιγμές αργότερα καταγράφηκε το επεισόδιο μεταξύ των Ζιγκί Μπαντιμπανγκά και Αντρίγια Σίβκοβιτς, απόρροια και του εκνευρισμού που μπορεί να φέρει ένα γκολ σε τέτοιο χρονικό σημείο.

Δείτε τι έγινε στο φινάλε του ματς ΑΕΛ – ΠΑΟΚ:

Exit mobile version