ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Απογευματινός… περίπατος για την ΑΕΛ

Νίκησε πολύ εύκολα τον Ηρόδοτο με 4-1, χάρη σε δύο γκολ των Μπαργκάν και Νούνιτς

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σε ένα προσωπικό… σόου των Νούνιτς και Μπαργκάν μετατράπηκε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ηρόδοτο, το οποίοι έληξε με νικητές τους «βυσσινί» με 4-1.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη έπειτα από την ήττα στη Νέα Σμύρνη και κόντρα σε ένα αντίπαλο πολύ κατώτερης δυναμικότητας, δεν είχαν πρόβλημα να την πετύχουν.

Ο Φέστα παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, αλλά και πάλι το τελικό αποτέλεσμα ήρθε σχετικά εύκολα.

Ο Νούνιτς άνοιξε το σκορ στο 22’, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μπαργκάν. Πέτυχε δύο τέρματα σε διάστημα επτά λεπτών και συγκεκριμένα στο 56’ και στο 63’. Ο Νούνιτς έκανε το 4-0 στο 68’.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν στον πάγκο τους τον Γιώργο Λυρώνη, αφού ο Φουτσίνι είχε αναχωρήσει για την πατρίδα του το Καμερούν, ήταν να μειώσουν στο 79’ με πέναλτι του Μασάδο, που κέρδισε ο ίδιος από τον Γκοΐγκοβιτς.

ΑΕΛ (Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας (75’ Πινακάς), Φατιόν, Κοέφ (60’ Χοτζάλι), Νούνιτς, Νούσιος, Μπαργκάν (66’ Φρίουι).

Ηρόδοτος (Λυρώνης): Κουράκης, Προβυδάκης (73’ Δαμιανάκης), Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης (71’ Αργκιλέσι), Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης (66’ Αμαραντίδης), Μάκο.

Με χατ-τρικ Αραβίδη, ο ΟΦΗ 3-0 τη Νίκη Βόλου

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του Κυπέλλου

Exit mobile version