ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολυμπιακός-Άρης 2-1: Τα στιγμιότυπα και το «δώρο» του Χολέμπας στον Μήτρογλου (vid)

Ολυμπιακός-Άρης 2-1: Ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στις «4» καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας, άφησαν «ερυθρόλευκοι» και «κιτρινόμαυροι» μετά το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ολυμπιακός-Άρης 2-1: Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό ο Αχμέντ Χασάν, όμως στο 3′ είχε ήδη έρθει η απάντηση του Άρη από πίεση του Μάνου και αυτογκόλ...

Ολυμπιακός-Άρης 2-1: Τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού και το «δώρο» του Χολέμπας στον Μήτρογλου (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός-Άρης 2-1: Ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στις «4» καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας, άφησαν «ερυθρόλευκοι» και «κιτρινόμαυροι» μετά το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός-Άρης 2-1: Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό ο Αχμέντ Χασάν, όμως στο 3′ είχε ήδη έρθει η απάντηση του Άρη από πίεση του Μάνου και αυτογκόλ του Μπα.

Και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς σημείωσε ο Χασάν, αυτή τη φορά στο 14ο λεπτό. Στα υπόλοιπα 76 λεπτά της αναμέτρησης δεν είχαμε κάποιο τέρμα, παρότι οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά και κυνήγησαν κι άλλα γκολ.

Εξάλλου να αναφέρουμε ότι ύστερα από 5,5 χρόνια ο Κώστας Μήτρογλου πάτησε και πάλι τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», αυτή τη φορά βεβαίως ως αντίπαλος.

Συγκεκριμένα ο «πιστολέρ» πέρασε ως αλλαγή για τον Άρη στο 69ο λεπτό του παιχνιδιού, αντί του Δημήτρη Μάνου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μήτρογλου έλαβε ως «δώρο» τη φανέλα του πρώην συμπαίκτη του στους Πειραιώτες Χοσέ Χολέμπας.

Να σημειώσουμε ότι ο «Μητρογκόλ» φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού σε 186 αγώνες, μετρώντας 82 γκολ και 20 ασίστ.

Ολυμπιακός-Άρης 2-1: Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

Exit mobile version