ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οριστική αναβολή στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ!

Μετά από απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη, κατόπιν εισήγησης της Αστυνομίας, ο αγώνας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ (Τετάρτη 8/1, 17:15) δεν θα διεξαχθεί οριστικά, για λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα από υπήρχε φόβος από τις Αρχές ότι οπαδοί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού (αγωνίζεται στην Καλαμάτα στις 15.00)  μπορούσαν να συναντηθούν στην Εθνική οδό και...

ΑΕΚ-Παναιτωλικός: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
ΑΕΚ-Παναιτωλικός: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μετά από απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη, κατόπιν εισήγησης της Αστυνομίας, ο αγώνας ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ (Τετάρτη 8/1, 17:15) δεν θα διεξαχθεί οριστικά, για λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα από υπήρχε φόβος από τις Αρχές ότι οπαδοί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού (αγωνίζεται στην Καλαμάτα στις 15.00)  μπορούσαν να συναντηθούν στην Εθνική οδό και να υπάρξουν επεισόδια.

Αρχικά το παιχνίδι του δικεφάλου στην πόλη της Αρκαδίας ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 15:00, δηλαδή την ίδια ώρα που θα γινόταν η σέντρα και στο Καλαμάτα – Ολυμπιακός. Έτσι, αποφασίστηκε η συνάντηση της Τρίπολης να διεξαχθεί στις 17:15.

Οπως αποδείχθηκε ούτε και αυτή η λύση φαίνεται να έπεισε Αστυνομία και Αυγενάκη με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αναβληθεί οριστικά.

Πλέον μένει να δούμε τι θα συμβεί με την τύχη του αγώνα και πότε αυτός θα διεξαχθεί τελικά, κάτι το οποίο θα αποφασίσει η ΕΠΟ. Θυμίζουμε ότι αφορά το πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version