ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Το 1-0 από πέναλτι και η διακοπή στο «καπάκι»! – Η πέτρα στον Αϊτόρ!

Φοβερές καταστάσεις στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να ανοίγει το σκορ, τον Αϊτόρ να δέχεται πέτρα και τον διαιτητή να διακόπτει το ματς!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Φοβερές καταστάσεις στο ΟΑΚΑ με τον Αϊτόρ να ανοίγει το σκορ, να δέχεται πέτρα και τον διαιτητή να διακόπτει το ματς!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Συνεχίστηκαν οι ασχήμιες στο ΟΑΚΑ, αφού μετά τη μετάθεση της σέντρας κατά μισή ώρα λόγω ρίψης δακρυγόνων και καπνογόνων, ακολούθησε και προσωρινή διακοπή του αγώνα!

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 34′ χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αϊτόρ, μετά από ένα μαρκάρισμα του Βιεϊρίνια στον Γκατσίνοβιτς (πήγε να διώξει με το πόδι και τον κλώτσησε).

Ο διαιτητής Λάοθ αφού τσέκαρε τη φάση για αρκετά λεπτά στο Varσ τη συνέχεια έδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Αϊτόρ την ανέλαβε, έκανε το 1-0 και στη συνέχεια πανηγύρισε έντονα κοντά στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Οπως θα δείτε παρακάτω φάνηκε μια πέτρα ή ένα κομμάτι τσιμέντο να χτυπάει τον παίκτη των πράσινων, ενώ κατόπιν ακολούθησε μεγάλη ένταση  μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Αποτέλεσμα ήταν ο διαιτητής να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια για μια προσωρινή διακοπή που διήρκεσε περίπου μισή ώρα. Μάλιστα το Sportime σας ενημέρωσε ότι έπεσε πολύ ξύλο στα αποδυτήρια!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο







Exit mobile version