ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι ενδεκάδες

Διαβάστε τις ενδεκάδες με τις οποίες κατεβαίνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Διαβάστε τις επιλογές των Ραζβάν Λουτσέσκου και Πέδρο Μαρτίνς
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Διαβάστε τις επιλογές των Ραζβάν Λουτσέσκου και Πέδρο Μαρτίνς
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με αρκετές απουσίες παρατάσσεται ο Ολυμπιακός στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (19:30).

Οι απουσίες των Κώστα Φορτούνη. Αγκιμπού Καμαρά και Ματιέ Βαλμπουενά στερούν σημαντικά επιθετικά εργαλεία από τη φαρέτρα του Πέδρο Μαρτίνς για τον πρώτο ημιτελικό (19:30, COSMOTE SPORT 1) απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά.

Με το κλασικό 4-3-3 θα αγωνιστούν οι Πειραιώτες.

Ο Τόμας Βάτσλικ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, Λαλά δεξιά, Μανωλάς – Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο.

Στον άξονα, θα τοποθετηθεί η τριάδα των Μαντί, Μπουχαλάκη και Εμβιλά.

Μπροστά τους, στα φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μασούρας και Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ στην κορυφή προτιμήθηκε ο Τικίνιο Σοάρες αντί του Ελ Αραμπί.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει επίσης… πονοκέφαλο καθώς δεν υπολογίζει σε Καντουρί και Βιεϊρίνια.

Τη θέση του Καντουρί θα πάρει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ενώ του Βιεϊρίνια, ο Σίντκλεϊ. Με 4-3-3 και οι Θεσσαλονικείς.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός – Οι ενδεκάδες

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μαντί, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Τικίνιο

Exit mobile version