ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τελικός Κυπέλλου: Άκυρο της ΕΛ.ΑΣ. για Ριζούπολη – Οδεύει προς Βόλο!

Ο… πολυσυζητημένος τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό οδηγείται στο Πανθεσσαλικό, καθώς η Αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διεξαγωγή του στη Ριζούπολη. Η απόφαση της ΕΠΟ, όπως διαβάσατε χθες (1/9) στο Sportime ήταν ο τελικός να διεξαχθεί στη Ριζούπολη, αφού ο αγωνιστικός χώρος το ΟΑΚΑ ήταν ακατάλληλος και το γήπεδο θα...

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο… πολυσυζητημένος τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό οδηγείται στο Πανθεσσαλικό, καθώς η Αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διεξαγωγή του στη Ριζούπολη.

Η απόφαση της ΕΠΟ, όπως διαβάσατε χθες (1/9) στο Sportime ήταν ο τελικός να διεξαχθεί στη Ριζούπολη, αφού ο αγωνιστικός χώρος το ΟΑΚΑ ήταν ακατάλληλος και το γήπεδο θα πρέπει να κλείσει για να αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας.

Ωστόσο, η απόφαση, που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας την περασμένη Δευτέρα (31/8), δεν είχε «κλειδώσει» αφού απέμενε η απόφαση της Αστυνομίας.

Τελικά, η ΕΛ.ΑΣ. βάζει «stop» αφού ενημέρωσε ότι δεν εγγυάται για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού στη Ριζούπολη.

Έτσι, ο τελικός κυπέλλου ΑΕΚ – Ολυμπιακός αναμένεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 12 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Exit mobile version