ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Laliga: Μηδένα προ του… Καρίμ μακάριζε – Ο Γάλλος έσωσε από γκέλα τη Ρεάλ

Με τον Γάλο να σκοράρει δύο φορές λίγο πριν το φινάλε, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε σε πύρρεια νίκη απέναντι στη Βαγιαδολίδ (0-2) και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή

Με τον Γάλο να σκοράρει δύο φορές λίγο πριν το φινάλε, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε σε πύρρεια νίκη απέναντι στη Βαγιαδολίδ και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

LaLiga: Όσο ο Καρίμ Μπενζεμά φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, τότε οι «μερένγκες» δεν έχουν να φοβούνται για τίποτα.

Για 83 λεπτά, η «βασίλισσα» τα έβρισκε σκούρα στο «Χοσέ Θορίγια» απέναντι στη Βαγιαδολίδ. Ο Βινίσιους έφτανε τις 200 ντρίμπλες στη Primera División, αλλά η ομάδα του χρειαζόταν ουσία για να φτάσει στη νίκη.

Τότε, «μίλησε» ο κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» του 2022. Ο Καρίμ Μπενζεμά σκόραρε από το σημείο του πέναλτι, ενώ λίγο αργότερα σφράγισε την επικράτηση των Μαδριλένων με νέο τέρμα (89΄).

Λίγο νωρίτερα, ο Τιμπό Κουρτουά είχε σώσει την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση της εστίας της. Αφού οι «πουθελάνος» δεν σκότωσαν τους «μπλάνκος», τότε ο Γάλλος έσωσε τους πρωταθλητές από βέβαιαη γκέλα.

Έτσι, η Ρεάλ ανέβηκε ξανά στην κορυφή, έστω και προσωρινά.

Όπως και να’χει πάντως, το σύνολο του Αντσελότι έδειξε ότι θα χρειαστεί ενίσχυση τον Ιανουάριο και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μοιάζει ως ο ιδανικός παίκτης για να κάνει πιο λειτουργικό τον άξονα.

Στα ματς που προηγήθηκαν, η Σεβίλλη παρέμεινε κολλημένη στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Ανδαλουσιάνοι έφυγαν με την ισοπαλία από την έδρα της Θέλτα, όμως τέτοια αποτελέσματα δεν αρκούν για να της εξασφαλίσουν τη σωτηρία.

LaLiga: Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Πέμπτη 29/12

Τζιρόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο 2-2

Μπέτις – Μπιλμπάο 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Έλτσε 2-0

Παρασκευή 30/12

Χετάφε – Μαγιόρκα 2-0

Κάντιθ – Αλμερία 1-1

Θέλτα – Σεβίλλη 1-1

Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2

Σάββατο 31/12

15:00 Μπαρτσελόνα –  Εσπανιόλ

17:15 Σοσιεδάδ – Οσασούνα

17:15 Βιγιαρεάλ – Βαλένθια

Επόμενη αγωνιστική

LaLiga: Η Βαθμολογία

Με τον Γάλο να σκοράρει δύο φορές λίγο πριν το φινάλε, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε σε πύρρεια νίκη απέναντι στη Βαγιαδολίδ (0-2)

Exit mobile version