ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Ο Τεννές με άνωθεν ευλογίες την οδηγεί στον γκρεμό

Καρφί για τον γκρεμό πάει η Λαμία με τον Μπάμπη Τεννέ να κρατάει το τιμόνι.
Λαμία: Ο Τεννές με άνωθεν ευλογίες την οδηγεί στον γκρεμό

Ομάδα για μεγάλα πράγματα φτιάχνει η Λαμία. Όχι για φέτος, που θα παίζει στη Super League 1, αλλά για του χρόνου!

Έχει σαρώσει όλη τη Super League 2 δημιουργώντας μία dream team. Τέτοιο ακλόνητο φαβορί για υποβιβασμό, είχαμε χρόνια να δούμε.

Κάποιοι λένε, βέβαια, πως υπάρχει πλάνο πίσω από αυτό. Χτίζουν στη Λαμία για το αύριο. Για να είναι έτοιμοι, δηλαδή, όχι για τη χρονιά που ακολουθεί, αλλά για την επόμενη.

Σε κάθε περίπτωση πολλοί λένε πως ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ρίχνει λευκή πετσέτα! Αιτίες υπάρχουν. Μέσα σε αυτές η νέα τάξη πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ένα σοβαρό περσινό λάθος που έκανε.

Η κάνουλα έκλεισε με την επίσημη δικαιολογία να είναι πως πέρυσι το μπάτζετ ήταν στα ύψη και υπήρξε θέμα. Η απόφαση για ψαλίδι ήταν δεδομένη από νωρίς και το αφεντικό χτύπησε μία γνώριμη πόρτα. Αντάλλαξαν πολλές κουβέντες στο παρελθόν, αλλά στο ποδόσφαιρο η κωλοτούμπα δεν είναι τίποτα.

Έτσι ο Μπάμπης Τεννές βγήκε μπροστά. Άτυπα τρέχει το μαγαζί σαν τεχνικός διευθυντής. Μέχρι να διώξει τον Μαρίνο Σατσιά και να τον κάνει ξανά προπονητή. Με ποδοσφαιριστές που ξέρει. Και θα τους έχει και στη δεύτερη κατηγορία. Πήρε από Μακεδονικό, από Ηρακλή, από τον Λεβαδειακό, από τον Παναθηναϊκό Β’ και όχι μόνο! Προσωπικές του επιλογές είναι οι περισσότερες εξ αυτών. Ο 70χρονος έχει σηκώσει μανίκια και με τις ευλογίες της διοίκησης οδηγεί το μαγαζί στον γκρεμό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Ο Τεννές με άνωθεν ευλογίες την οδηγεί στον γκρεμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.