ΛΑΜΙΑ

Καραμάνος: Σκέφτεται το μέλλον του στη Λαμία

Τι προβλέπει το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν και ποιες οι προθέσεις του

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ήταν από τους παίκτες που αποκτήθηκαν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Τότε, μάλιστα, υπήρχαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Ωστόσο, η Λαμία τον κάλυπτε πλήρως. Διετές συμβόλαιο και 180.000 ευρώ ετησίως! Πώς να μην έλεγε «ναι» ο Τάσος Καραμάνος; Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των «κυανόλευκων» για φέτος ήταν, αφού ο Χασίμ Μαστούρ ουδέποτε εξάντλησε το συμβόλαιό του.

Στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, βέβαια, υπήρχε όρος να το ξαναδούν στο τέλος της σεζόν. Εάν θέλει, δηλαδή, το καλοκαίρι ο Καραμάνος μπορεί να αποχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, όμως, δεν έχει την παραμικρή πρόθεση. Περνάει καλά, η ομάδα τον εμπιστεύεται και έχει δέσει και με τους υπόλοιπους. Θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και την επόμενη σεζόν ο πιο ακριβοπληρωμένος.

Δεν προβλέπεται, άλλωστε, να πειραχτούν καθόλου οι απολαβές του για του χρόνου, ενώ πολύ δύσκολα θα δώσει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόσα για άλλον παίκτη. Εξαίρεση από τους νυν θα μπορούσε να αποτελέσει μόνο ο Φακούντο Μπερτόγλιο υπό προϋποθέσεις.

Exit mobile version