ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή

Με ανακοίνωσή της το μεσημέρι του Σαββάτου (14/11) η ΠΑΕ Λαμία γνωστοποίησε ότι στην ομάδα της εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού. Συγκεκριμένα η Λαμία ανακοίνωσε ότι θετικός στον COVID-19 είναι ένας ποδοσφαιριστής, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που υποβλήθηκαν σε τεστ βρέθηκαν αρνητικά. «Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει ότι την Τρίτη, ποδοσφαιριστής της ομάδας μας...

Λαμία: Ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με ανακοίνωσή της το μεσημέρι του Σαββάτου (14/11) η ΠΑΕ Λαμία γνωστοποίησε ότι στην ομάδα της εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού.

Συγκεκριμένα η Λαμία ανακοίνωσε ότι θετικός στον COVID-19 είναι ένας ποδοσφαιριστής, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που υποβλήθηκαν σε τεστ βρέθηκαν αρνητικά.

«Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει ότι την Τρίτη, ποδοσφαιριστής της ομάδας μας εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα, εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό πρωτόκολλο, απομονώθηκε και υποβλήθηκε σε test Covid-19, το οποίο βγήκε θετικό.

Την Πέμπτη, υποβλήθηκαν σε τεστ και όλα τα μέλη της ομάδας, τα αποτελέσματα των οποίων είναι όλα αρνητικά», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Exit mobile version