ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Αποφασισμένος να ξαναπάρει το ρίσκο ο Αραμπούλι

Ο Πανιώνιος τον έφερε στην Ελλάδα και στο πρώτο μισό εκείνης της σεζόν ο Μπατσάνα Αραμπούλι εντυπωσίασε. Το όνομά του συζητιόταν σε πολλές ομάδες. Τότε λίγοι θα περίμεναν πως η επόμενη ομάδα του θα ήταν η Λαμία. Οι Νεοσμυρνιώτες υποβιβάστηκαν, εκείνος έμεινε έτσι ελεύθερος και τα λεφτά που έψαχνε ήταν υπερβολικά σε εποχή πανδημίας. Γι’...
Λαμία: Αποφασισμένος να ξαναπάρει το ρίσκο ο Αραμπούλι

Ο Πανιώνιος τον έφερε στην Ελλάδα και στο πρώτο μισό εκείνης της σεζόν ο Μπατσάνα Αραμπούλι εντυπωσίασε. Το όνομά του συζητιόταν σε πολλές ομάδες. Τότε λίγοι θα περίμεναν πως η επόμενη ομάδα του θα ήταν η Λαμία.

Οι Νεοσμυρνιώτες υποβιβάστηκαν, εκείνος έμεινε έτσι ελεύθερος και τα λεφτά που έψαχνε ήταν υπερβολικά σε εποχή πανδημίας. Γι’ αυτό και δεν τα βρήκε στο τέλος. Προτάσεις είχε. Για διάφορους λόγους, όμως, δεν προχώρησε κάτι με αποτέλεσμα τον Σεπτέμβριο να πάει στη Λαμία με ένα συμβόλαιο λίγο μικρότερο από 100άρικο. Παρεμπιπτόντως, με περισσότερα τον είχε πάρει ο Πανιώνιος έναν χρόνο νωρίτερα.

Χρειάστηκε πολύ χρόνο για να βρει τα πατήματά του, είχε και κάποια προβλήματα τραυματισμών και δεν έδωσε όσα θα περίμεναν οι «κυανόλευκοι». Ακόμη και έτσι έβαλε και εκείνος το λιθαράκι του. Από τα δικά του γκολ ήρθε η πρώτη νίκη με τον Άρη, ενώ τα τέσσερα τέρματά του έδωσαν εννιά βαθμούς. Αν βάλουμε και τον έναν από την ασίστ του στον Βόλο, μιλάμε για το 1/3 της συγκομιδής της ομάδας του.

Ο Γεωργιανός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σε πρώτη φάση αυτό που φαίνεται είναι πως θέλει να ρισκάρει όπως και πέρυσι. Θα βγει στην αγορά ψάχνοντας ένα πολύ καλό συμβόλαιο. Σχεδόν τα διπλά από όσα παίρνει τώρα. Αντιλαμβάνεται κανείς πως εάν δεν ρίξει τις απαιτήσεις του, η Λαμία δεν μπορεί να τον κρατήσει.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

?>