ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Αποκλεισμός-μήνυμα σε Ασίγκμπα

Εκτός αποστολής για το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Γκανέζος

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κάποιος έπρεπε να πληρώσει τα σπασμένα στη Λαμία για την ήττα από τον Άρη και βρέθηκε. Είναι ο Ασίγκμπα και το μήνυμα από τον Μάκη Χάβο εστάλη.

Στο διάστημα που αγωνίστηκε στη Θεσσαλονίκη ο Γκανέζος αμυντικός έκανε λάθη. Μεταξύ αυτών και το αχρείαστο φάουλ από το οποίο σκόραρε ο Ματίγια. Γι’ αυτό και αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Με αυτό τον τρόπο ο Χάβος θέλησε να δείξει τη δυσαρέσκειά του. Γενικά ο Ασίγκμπα είναι σε δύσκολη θέση, αν και αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν και η κατάσταση στη συνέχεια ανατράπηκε.

Ο Μακεδόνας τεχνικός προτίμησε να πάρει στην αποστολή τον Παπαργυρίου, έστω και αν του έχει πει να βρει ομάδα. Εκτός έμεινε λόγω ίωσης ο Μπεχαράνο, ενώ για δεύτερο ματς στη σειρά δεν συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς ο Αναστασιάδης. Απόφαση του προπονητή και αυτή.

Όλα δείχνουν πως στο αρχικό σχήμα μετά τον ντόρο που έγινε θα βρίσκεται ο Μπλάζιτς. Υπενθυμίζεται πως είναι εκτός, άλλωστε, και ο τιμωρημένος Σκόνδρας.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

Ο περιζήτητος Μπλάζιτς

Exit mobile version