ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Αποστολή με Βύντρα και απουσίες

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον επόμενο δύσκολο αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Επέστρεψε ο Βύντρα. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα του Σαββάτου (30/1, 19:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Βύντρα υπολογίζεται κανονικά, μετά από καιρό, για τη σχετική αναμέτρηση. Εκτός πλάνων του Μιχάλη Γρηγορίου κόντρα στους «πράσσινους»...

Λαμία: Αποστολή με Βύντρα και απουσίες
Λαμία: Αποστολή με Βύντρα και απουσίες
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον επόμενο δύσκολο αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Επέστρεψε ο Βύντρα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα του Σαββάτου (30/1, 19:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Βύντρα υπολογίζεται κανονικά, μετά από καιρό, για τη σχετική αναμέτρηση.

Εκτός πλάνων του Μιχάλη Γρηγορίου κόντρα στους «πράσσινους» παρέμειναν οι Μπα, Ανχελ Μαρτίνεθ, Σκόνδρα, Μπεχαράνο. Οι Ασίγκπα, Μπάχανακ, Τσούκαλο, Χατζηστραβό παραμένουν τραυματίες και δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με το «τριφύλλι»: 

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Μπουλούλης, Πίτι, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς.

Exit mobile version