ΛΑΜΙΑ

Λαμία – Ατρόμητος: Το χαμένο πέναλτι του Ντέλετιτς (vid)

Η Λαμία έχασε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο τέλος του ημιχρόνου, με τον Ντέλετις να χάνει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.  Η Λαμία έχασε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ κόντρα στον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου. Ο Γούτας ανάτρεψε τον Καραμάνο και ο διαιτητής...

Λαμία - Ατρόμητος: Το χαμένο πέναλτι του Ντέλετιτς (vid)
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Λαμία έχασε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο τέλος του ημιχρόνου, με τον Ντέλετις να χάνει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. 

Η Λαμία έχασε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ κόντρα στον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου.

Ο Γούτας ανάτρεψε τον Καραμάνο και ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση. Ο Ντέλετις ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Μανδάς απόκρουσε την μπάλα, πέφτοντας σωστά στη γωνία του, κρατώντας το μηδέν στην αναμέτρηση.

Δείτε LIVE την ενημέρωση του αγώνα

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Άνχελ Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς, Καραμάνος, Αραμπούλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Γούτας, Γκαλβάο, Χαρίσης, Ούμπιντες, Γκάλο, Ενσικουλού, Μανούσος, Μάτιτς.

Το χαμένο πέναλτι: 

Exit mobile version