ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Έτοιμη για τον «τελικό» με την ΑΕΛ!

Λαμία: Με όσους πήραν... ανάσες κόντρα στον Ολυμπιακό να επιστρέφουν, η αποστολή των «κυανόλευκων» για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Λαμία: Με όσους πήραν... ανάσες κόντρα στον Ολυμπιακό να επιστρέφουν, η αποστολή των «κυανόλευκων» για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Λαμία: Με όσους πήραν… ανάσες κόντρα στον Ολυμπιακό να επιστρέφουν, η αποστολή των «κυανόλευκων» για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τη Λαμία ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (10/3-17.15) με την ΑΕΛ στο «Α. Διάκος», για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League 1.

Στη προτελευταία θέση η Λαμία, τελευταία η ΑΕΛ, ωστόσο οι γηπεδούχοι με δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια, ανεξάρτητα τι θα κάνουν οι υπόλοιποι των πλέι άουτ, θα μπουν και με πλεονέκτημα έδρας στο μίνι πρωτάθλημα.

Τραυματίες και μοιραία απόντες από τον «τελικό» με τους «βυσσινί» οι Ταϊρόν, Γκαζαριάν και Μπα.

Aπό την άλλη Τζανετόπουλος (τιμωρημένος), Επασί, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Αραμπούλι που δεν ταξιδεψαν καν στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό επιστρέφουν «φρέσκοι» και 11αδάτοι. Οπως και οι Καραμάνος, Μαρτίνεθ, Nτέλετιτς που που ναι μεν ταξίδεψαν στο Φάληρο, αλλά δεν αγωνίστηκαν λεπτό.

Στην 20άδα και οι Βλάχος, Τζέιμς που αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Στην αποστολή των «κυανόλευκων» συμπεριλήφθηκαν από τον Μιχάλη Γρηγορίου οι: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Βλάχος, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς.

To παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας), με βοηθούς την Κουρουμπύλια (Δυτ. Αττικής) και τον Δίπλαρη (Καρδίτσας). VAR θα είναι ο Φωτιάς (Πέλλας), AVAR τον Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

Exit mobile version