Λαμία: Οι Κύπριοι γράφουν για Γκαζαριάν

Μία μεταγραφή ακόμα φαίνεται πως θα κάνει η Λαμία. Έναν επιτελικό χαφ που θα την ανεβάσει επίπεδο ψάχνει και στην Κύπρο υποστηρίζουν πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Την είδηση αποκάλυψε η ιστοσελίδα protathlima.com. Η ΑΕΛ θέλει να πάρει κάποιους παίκτες για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και αυτό σημαίνει αυτόματα πως...

Μία μεταγραφή ακόμα φαίνεται πως θα κάνει η Λαμία. Έναν επιτελικό χαφ που θα την ανεβάσει επίπεδο ψάχνει και στην Κύπρο υποστηρίζουν πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Την είδηση αποκάλυψε η ιστοσελίδα protathlima.com.

Η ΑΕΛ θέλει να πάρει κάποιους παίκτες για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και αυτό σημαίνει αυτόματα πως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Μία εξ αυτών θα είναι ο Γκαζαριάν. Ο Αρμένιος δεν υπολογίζεται και φαίνεται πως αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Λαμία.

Εκείνο που αξίζει, πάντως, να σημειωθεί είναι ότι ο Γκαζαριάν αγωνίζεται στα φτερά και κυρίως στο αριστερό. Λίγες έιναι οι φορές που έχει παίξει στον άξονα. Αυτο τονίζεται γιατί στη Λαμία έψαχναν για επιτελικό χαφ όλο αυτό τον καιρό. Εκτός και εάν με την προσθήκη του Πίτι και τις καλές εμφανίσεις του Ταϊρόν ο σχεδιασμός άλλαξε.

Τέλος, τη φετινή σεζόν ο Γκαζαριάν έχει αγωνιστεί σε έξι ματς πρωταθλήματος στη Κύπρο έχοντας ένα γκολ. Την Ελλάδα τη γνωρίζει πολύ καλά, αφού στα μέρη μας ήρθε το 2014 για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια έπαιξε στην Κέρκυρα. Είναι 73 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και έχει σκοράρει στο παρελθόν σε βάρος της Ελλάδας στη νίκη με 2-3 των Αρμένιων στο ΟΑΚΑ τον Νοέμβριο του 2019.