ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Λύση συνεργασίας με τον Κασναφέρη!

Η Λαμία αποδέχθηκε το αίτημα του Γιώργου Κασναφέρη να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω ενός προσωπικού προβλήματος κι έπειτα από δύο μήνες αποτελεί παρελθόν από τους Φθιώτες
Λαμία: Λύση συνεργασίας με τον Κασναφέρη!

Η Λαμία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κασναφέρη, έπειτα από κάτι περισσότερο από δύο μήνες, που ήταν στην ομάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ο λόγος της αποχώρησης είναι ένα προσωπικό πρόβλημα του ίδιου, το οποίο καθιστά αδύνατη την παραμονή του εκτός Αθηνών, εξ ου και το διαζύγιο έπειτα από 65 μέρες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την αποδοχή του αιτήματος του Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γεώργιου Κασναφέρη, για τη λύση της συνεργασίας μας λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος, το οποίο καθιστά αδύνατη την παραμονή του εκτός Αθηνών τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η ΠΑΕ Λαμία τον ευχαριστεί για την προσφορά και τον επαγγελματισμό που επέδειξε στο διάστημα της συνεργασίας μας και του εύχεται κάθε επιτυχία προσωπική και επαγγελματική.

Η ΠΑΕ Λαμία δηλώνει ότι η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Γιώργο Κασναφέρη και ευελπιστεί να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας και στο μέλλον».

Χάβος: «Δεν είχαμε ανάπτυξη, κατοχή και κάναμε λάθη»

ΑΕΚ – Λαμία 2-0: Ουσία, θέαμα και… ατυχίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Λύση συνεργασίας με τον Κασναφέρη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.