ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Με Τάιρον, αλλά χωρίς Μπεχαράνο στο Περιστέρι

Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές γνώρισε η Λαμία στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη (18/12) θα βρεθεί ξανά στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά τον Ατρόμητο και στόχος είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν. Ο Τάιρον, όπως αναμενόταν, μπήκε στην αποστολή έχοντας ξεπεράσει...

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές γνώρισε η Λαμία στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη (18/12) θα βρεθεί ξανά στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά τον Ατρόμητο και στόχος είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν. Ο Τάιρον, όπως αναμενόταν, μπήκε στην αποστολή έχοντας ξεπεράσει το μικροπρόβλημα που αντιμετώπισε. Το αν τελικά θα αρχίσει, μένει να φανεί. Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Βασιλόγιαννης να πάρει φανέλα βασικού για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά.

Από εκεί και πέρα, η Λαμία δεν θα έχει στη διάθεσή της τον τιμωρημένο Μπεχαράνο. Ο Βολιβιανός αποβλήθηκε στο ματς της Κυριακής (15/12) και τη θέση του στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μπουλούλης.

Σταθερά απουσιάζουν οι τραυματίες Σασί και Τσούκαλος, ενώ εκτός έμεινε ο νεαρός Κάτσικας. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το να πάει κάπου δανεικός ο 20χρονος, αλλά αυτό είναι σε συνάρτηση με το αν αποκτηθεί τερματοφύλακας. «Κόπηκε» και ο Λούκας Ράμος, το μέλλον του οποίου είναι μετέωρο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κάχριμαν, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Ανάκογλου, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννη Χρ., Τουράμ, Τιρόνε, Καραμάνος, Βλαχομήτρος και Ρόμανιτς.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version