Το σκέφτονται για το αν θα γίνει κίνηση για άλλο φορ οι Φθιώτες

Πέρυσι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν είδαμε τη Λαμία να παίζει με τον Τάσο Καραμάνο στο δεξί άκρο της επίθεσής της για να χωρέσει και ο Χερόνιμο Μπαράλες. Φέτος αυτό ενδέχεται να αλλάξει.

Η άποψη κάποιων εντός των τειχών είναι πως θα έπρεπε ο Καραμάνος να πάει φορ. Γι’ αυτό αποκτήθηκε και αυτή είναι η βασική του θέση. Συν τοις άλλοις, ακούγεται και ότι δεν γίνεται ο παίκτης με το μεγαλύτερο συμβόλαιο να θυσιάζεται για άλλους.

Μπαράλες ούτως ή άλλως δεν υπάρχει πλέον και πρόσφατα από τους διοικούντες ειπώθηκε πως «τώρα δεν χρειαζόμαστε άλλον φορ». Το σκεπτικό ήταν να πάρει φανέλα βασικού ως 9άρι ο Καραμάνος και να υπάρχει και ο Ροτζέριο Τουράμ στον πάγκο.

Παρόλα αυτά, προτάθηκε ο Μάρκο Μαρκόφσκι, όπως έχουν προταθεί και πολλοί ακόμα παίκτες. Ο 33χρονος Σέρβος έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και ψάχνεται για να συνεχίσει στη χώρα μας. Όταν είχε φύγει από τον Παναιτωλικό ήταν μία περίπτωση που είχε απασχολήσει έντονα. Τότε η Λαμία είχε κάνει την πρότασή της, αλλά εκείνη του Λεβαδειακού ήταν καλύτερη. Επιπλέον, ένας από τους λόγους που είχε αποχωρήσει από το Αγρίνιο ήταν πως δεν υπολογιζόταν από τον Μάκη Χάβο.

Όπως προαναφέραμε, πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή άλλες είναι οι προτεραιότητες σε θέσεις. Για στόπερ, δεξί μπακ και χαφ καίγονται οι «κυανόλευκοι».