Λαμία

Στον πάτο της βαθμολογίας βρίσκεται η Λαμία και είναι αναγκασμένη να κυνηγάει βαθμούς πλέον σε κάθε αγώνα ανεξάρτητα από τη δυναμική του αντιπάλου. Φυσικά κόντρα στον Ολυμπιακό το έργο της κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Μέσα σε όλα η Λαμία θα έχει και πολλές απουσίες σε αυτό τον αγώνα. Οι Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπαχανάκ και...

Στον πάτο της βαθμολογίας βρίσκεται η Λαμία και είναι αναγκασμένη να κυνηγάει βαθμούς πλέον σε κάθε αγώνα ανεξάρτητα από τη δυναμική του αντιπάλου. Φυσικά κόντρα στον Ολυμπιακό το έργο της κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι.

Μέσα σε όλα η Λαμία θα έχει και πολλές απουσίες σε αυτό τον αγώνα. Οι Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπαχανάκ και Σκόνδρας είναι εκτός και έτσι οι επιλογές στα μετόπισθεν είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Εκτός και ο Μπεχαράνο λόγω καρτών, ενώ τραυματίες είναι οι Καραμάνος και Χατζηστραβός.

Από εκεί και πέρα, οι «κυανόλευκοι» ενημέρωσαν πως στα απαραίτητα τεστ που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει τεθεί σε καραντίνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Βασιλακάκης, Τσούκαλος, Μπουλούλης, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς και Κωστίκας.