ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Πορεία για… πλέι οφ, αλλά παλεύει για παραμονή!

Έξι βαθμοί χωρίζουν Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά... δεν είναι αυτό που φαίνεται! Η αποστολή για το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τρεις απουσίες και μία επιστροφή για το ματς με τον Ατρόμητο
ΠΑΣ Γιάννινα: Τρεις απουσίες και μία επιστροφή για το ματς με τον Ατρόμητο
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έξι βαθμοί χωρίζουν Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά… δεν είναι αυτό που φαίνεται! Η αποστολή για το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες.

Ακόμα υπάρχει δρόμος. Πλην της ΑΕΛ, οι υπόλοιπες ομάδες που θα παίξουν στα πλέι άουτ, λίγο πάνω – λίγο κάτω, είναι στο ίδιο… καζάνι. Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα (28/2-17.15) θα τα «πουν» για δεύτερη φορά φέτος στο ΔΑΚ Λαμίας πριν την… τρίτη και φαρμακερή στα πλέι άουτ.

Έξι βαθμούς πίσω από τους Γιαννιώτες η ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά με παιχνίδι λιγότερο, κόντρα στην ουραγό ΑΕΛ εντός έδρας. Οπότε, με νίκη η διαφορά μειώνεται και πολύ πιθανό να εξανεμίζεται κιόλας.

Mετά τη νίκη στο Αλκαζάρ, η Λαμία των δύο βαθμών μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, «βλέπει» πλέι οφ στο 2021! Στα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος στη Super League, που έχουν δώσει οι «κυανόλευκοι» το δίμηνο Ιανουάριος – Φεβρουάριος έχουν απολογισμό 16 βαθμούς και είναι 6η, έναν περισσότερο από τον Άρη!

Με στόχο ένα ακόμα τρίποντο, η προετοιμασία της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου ολοκληρώθηκε χωρίς εξτρά προβλήματα.
Βασιλακάκης, Ταϊρόν παραμένουν τραυματίες, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Γκούγκα, Βλάχος. Τη θέση του τελευταίου στην 20άδα πήρε ο Ρόμανιτς που εξέτισε την τιμωρία του και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Η αποστολή: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Μπιάρνασον, Ρόμανιτς, Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Αραμπούλι, Ντέλετιτς και Μπα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), με βοηθούς Αλεξέα (Mεσσηνίας) και Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). 4ος ο Κουτσιαύτης (Άρτας), VAR o Φωτιάς (Πέλλας) και AVAR οΔημόπουλος (Δυτ. Αττικής).

Exit mobile version