ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Στο ΟΑΚΑ χωρίς τις μεταγραφές

Μετά από δύο σερί ήττες η Λαμία πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με μοναδικό στόχο να μην… τριτώσει το κακό. Εκ των πραγμάτων, πάντως το έργο της θα είναι αρκετά δύσκολο. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν. Ωστόσο, η Λαμία δεν ταξιδεύει στην Αθήνα με τις τελευταίες της προσθήκες. Αραμπούλι και Βασιλακάκης...

Λαμία
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μετά από δύο σερί ήττες η Λαμία πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ με μοναδικό στόχο να μην… τριτώσει το κακό. Εκ των πραγμάτων, πάντως το έργο της θα είναι αρκετά δύσκολο.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν. Ωστόσο, η Λαμία δεν ταξιδεύει στην Αθήνα με τις τελευταίες της προσθήκες. Αραμπούλι και Βασιλακάκης θα χρειαστούν ένα χρονικό διάστημα για να βρουν τα πατήματά τους και γι’ αυτό έμειναν εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Γκούγκα, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπάχανακ, Σαραμαντάς, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Κωστίκας.

Exit mobile version