ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Το πρώτο μήνυμα που έστειλε ο Τεννές

Τον παρθενικό της φετινό βαθμό πήρε η Λαμία στο ματς με τον Παναιτωλικό. Και μπορεί να μην ήταν αρκετός για να ικανοποιήσει, αλλά για κάποιους ήταν μία αρχή.  Τα όσα δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές μετά το τέλος του αγώνα συζητήθηκαν. Ωστόσο, είχε προλάβει ήδη να περάσει το πρώτο του μήνυμα από τη στιγμή που είχε...

Λαμία Τεννές
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τον παρθενικό της φετινό βαθμό πήρε η Λαμία στο ματς με τον Παναιτωλικό. Και μπορεί να μην ήταν αρκετός για να ικανοποιήσει, αλλά για κάποιους ήταν μία αρχή. 

Τα όσα δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές μετά το τέλος του αγώνα συζητήθηκαν. Ωστόσο, είχε προλάβει ήδη να περάσει το πρώτο του μήνυμα από τη στιγμή που είχε ανακοινωθεί από τη Λαμία η αποστολή. Από τα «κοψίματα» που έγιναν καταλαβαίνει αρκετά ο καθένας.

Γκούγκα Παλαβαντισβίλι, Ιμπραχίμα Νιασέ, Κώστας Προβυδάκης και Άγγελος Ζιούλης ήταν σε αυτούς που έμειναν εκτός αποστολής. Υπάρχει μία πληροφορία ότι ο δεύτερος ένιωσε και ενοχλήσεις, αλλά το μέλλον για κανέναν εξ αυτών δεν προδιαγράφεται ευοίωνο.

Οι πρώτοι δύο αποτέλεσαν προσωπικές επιλογές του Δημήτρη Φαράντου, ενώ οι δύο Έλληνες ήταν 100% μεταγραφές του Γιώργου Πετράκη. Από τη στιγμή που απολύθηκαν αμφότεροι από τους «κυανόλευκους», χάθηκαν και τα στηρίγματα των τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Φυσικά έως τον Ιανουάριο υπάρχει ο χρόνος για να πείσουν οι προαναφερθέντες τον Τεννέ πως αξίζει να έχουν μία θέση στο ρόστερ. Σε πρώτη φάση, όμως, ο έμπειρος τεχνικός έχει άλλες προτεραιότητες στις συγκεκριμένες θέσεις.

Στα αξιοσημείωτα ότι προτίμησε να πάει με παίκτες που ξέρει, όπως ο Ασίγκμπα, προκειμένου να παίξει ο Σκόνδρας χαφ, από το να πάρει στην αποστολή τον Προβυδάκη ή τον Γκούγκα. Κάτι δείχνει αυτό…

Exit mobile version