ΛΑΜΙΑ

Μάντζιος: «Όσο το δυνατόν πιο ψηλά στα πλέι άουτ»

Δεν είναι εύκολο για κανέναν να επιστρέφει μετά από τόσο καιρό απραξίας και να παρουσιάζεται έτοιμος σε έναν μήνα. Αυτό ξεκαθάρισε ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός της Λαμίας στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης (21/5) έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ομάδας. Μεταξύ άλλων σημείωσε πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολλά από την επανέναρξη της...
Λαμία Μάντζιος

Δεν είναι εύκολο για κανέναν να επιστρέφει μετά από τόσο καιρό απραξίας και να παρουσιάζεται έτοιμος σε έναν μήνα.

Αυτό ξεκαθάρισε ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός της Λαμίας στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης (21/5) έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ομάδας.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολλά από την επανέναρξη της Super League 1. Καμία ομάδα δεν θα είναι στο επίπεδο που ήταν όταν διεκόπη το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάντζιος: «Τις 50 μέρες που η ομάδα σταμάτησε προπονήσεις, δουλέψαμε όλο το προπονητικό τιμ με τους ποδοσφαιριστές. Υπήρχε συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο ακολούθησαν τα παιδιά στο μεγαλύτερο ποσοστό. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Δουλέψαμε και ένα πρόγραμμα με online προπόνηση και δώσαμε έμφαση στο κομμάτι της δύναμης. Από εκεί και πέρα, όπου μπορούσε ο καθένας να βρει χώρο να τρέξει, το έκανε.

Υπάρχει διάθεση από τα παιδιά. Όταν άναψε το πράσινο φως αρχίσαμε τις ατομικές προπονήσεις και τώρα τις ομαδικές. Δίνουμε έμφαση στο κομμάτι με μπάλα για να βρει ο παίκτης τον ρυθμό του και να είμαστε έτοιμοι για τα ματς που θα ξεκινήσουν στις 6-7 Ιουνίου.

Με το που επιστρέψαμε στις προπονήσεις έγιναν εργομετρικά τεστ πεδίου για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες. Σίγουρα κανείς δεν θα είναι στο επίπεδο που ήταν πριν σταματήσει το πρωτάθλημα. Αυτό είναι αυτονόητο. Όταν υπάρχει απραξία 50 ημερών, είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει ο ποδοσφαιριστής σε τέσσερις εβδομάδες. Παιχνίδι με παιχνίδι θα επανέλθουν τα παιδιά. Το βασικό είναι να μην έχουμε τραυματισμούς.

Από άποψη θεάματος δεν θα είναι οι ομάδες στο ίδιο επίπεδο με πριν. Θα παίξει ρόλο και η πολλή ζέστη. Θα παίζουμε μέχρι τις 15 ή 19 Ιουλίου. Είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό. Όλο αυτό το κομμάτι θέλει καλή διαχείριση και ελπίζω να διεκδικήσουμε στα παιχνίδια ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ