ΛΑΜΙΑ

Ο Παπαϊωάννου για τηλεοπτικά και μεταγραφές

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις με το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τις προσθήκες που θα κάνει η ΠΑΕ στο ρόστερ

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον ΝΠΣ Βόλος, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στη Super League.

Το αφεντικό της Λαμίας αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, στην συνεδρίαση της Πέμπτης, αλλά και στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαϊωάννου:

Για το αν η ομάδα είναι ικανοποιημένη με την έκβαση των τηλεοπτικών συμβολαίων: «Από ότι φαίνεται και μετά την συνάντηση με τον Υπουργό και με το αυριανό συμβούλιο της SuperLeague, φαίνεται πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, αναμενόμενο ήταν καθώς αν δεν υπήρχε συμφωνία δεν μπορούσε να ξεκινήσει ο πρωτάθλημα. Ο Υπουργός πιστεύω πως βοήθησε πάρα πολύ και κατάλαβε πως το ποδόσφαιρο είναι μέρος της κοινωνίας και πιστεύω πως και το κράτος δεν χάνει από το ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή, καθώς έχει έσοδα από φόρους, στοιχηματικές εταιρείες και από άλλα συναφή.

Οπότε πιστεύω πως έκανε το σωστό και αυτό θα το δείξει και η συνέχεια. Από εκεί και πέρα θέλω να τονίσω πως ήταν λάθος σε παλιές διοικήσεις ομάδων και στη SuperLeague παλαιότερα, που σπάσανε την κεντρική διαχείριση και βλέπετε την κάθε ομάδα να βρίσκεται έρμαιο του κάθε ιδιοκτήτη καναλιού ή του κάθε ιδιοκτήτη πλατφόρμας. Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο, πιστεύω όμως ότι αύριο όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα έχουμε ένα αίσιο τέλος».

Για το ποσό που παίρνει η Λαμία από την ΕΡΤ και αν είναι ικανοποιημένος: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος ή απογοητευμένος, υπολογίστηκαν με κάποιο τρόπο, που σίγουρα κάποιοι θα είναι πιο ικανοποιημένοι ή κάποιοι άλλοι δυσαρεστημένοι, αυτό δεν το έχω σκεφτεί καθόλου. Αυτό που προείχε πρώτα είναι να βρουν οι ομάδες τηλεοπτική στέγη. Πιστεύω όμως πως όλες οι ομάδες θα είναι ικανοποιημένες».

Για επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις: «Το έχω πει πάλι, είμαι κατά των ηχηρών ονομάτων. Τα μεγάλα ονόματα και ειδικά ποδοσφαιριστές, να το πω και λαϊκά έχουν τελειώσει τα «ψωμιά» δεν μπορούν να δώσουν και πολλά στην ομάδα.

Σίγουρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε δύο καλές μεταγραφές, διότι τις χρειάζεται η ομάδα και αυτό το βλέπουμε όλοι. Από εκεί και πέρα και σε συνεννόηση με τον προπονητή θα δούμε τι χρειάζεται η ομάδα και ότι μπορούμε θα την βοηθήσουμε. Εντάξει το τηλεοπτικό, δεν είναι αυτό που νομίζουν κάποιοι το πολύ πλούσιο. Η Λαμία αν ήταν άλλες εποχές θα έπαιρνε γύρω στο 1.800.000€, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα είναι περίπου 1.400.000€. Δεν είναι αμελητέο ποσό, αλλά βέβαια δεν καλύπτει και το μπάτζετ και τα έξοδα της ομάδας.

Για αυτό το λόγο θα πρέπει να την στηρίξουν και οι φίλαθλοι και η τοπική κοινωνία. Αν θέλουμε να έχουμε ομάδα και να χαιρόμαστε αυτό το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο, το οποίο είναι ο «βασιλιάς» των ομαδικών αθλημάτων θα πρέπει όλοι να στηρίζουμε και να βοηθάμε. Από εκεί και πέρα δεν έχω κάτι άλλο να πω. Θα δούμε αύριο πως θα κυλίσει το συμβούλιο, δεν έχουμε υπογράψει τίποτα ακόμη, αλλά αύριο πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Ισόπαλο (1-1) το φιλικό Λαμίας με ΝΠΣ Βόλος

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ