ΛΑΜΙΑ

Τεννές: «Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Δεν κατάφερε να συνδυάσει την επιστροφή του στη Λαμία με νίκη ο Μπάμπης Τεννές. Η ομάδα του έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό δείχνοντας ότι μεσοεπιθετικά υπάρχει θέμα. Μετά το τέλος του αγώνα ο Τεννές δήλωσε: «Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έχουμε μείνει αρκετά πίσω. Χρειαζόμαστε βαθμούς νίκης και σήμερα δεν τα καταφέραμε. Υπάρχουν...

Λαμία Τεννές
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δεν κατάφερε να συνδυάσει την επιστροφή του στη Λαμία με νίκη ο Μπάμπης Τεννές. Η ομάδα του έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό δείχνοντας ότι μεσοεπιθετικά υπάρχει θέμα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τεννές δήλωσε: «Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έχουμε μείνει αρκετά πίσω. Χρειαζόμαστε βαθμούς νίκης και σήμερα δεν τα καταφέραμε. Υπάρχουν όμως πάρα πολλά πράγματα που με κάνουν αισιόδοξο, ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Πιστεύω πως ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο ανασταλτικό κομμάτι. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν πολύ καλή. Δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα. Αντίθετα, είχαμε -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- κάποιες φάσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί. Τα παιδιά έχουν κάνει μια καλή προσπάθεια, αλλά έχουμε πάρα πολύ δουλειά και πολύ δύσκολη συνέχεια».

Ερωτηθείς για το επιθετικό κομμάτι, απάντησε: «Έχουμε αρκετά ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση, αρκεί όμως να έρθουν σε κάποιο καλό επίπεδο φυσική κατάστασης και τότε τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλύτερα για εμάς».

Exit mobile version