ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Αγόρασε μετοχές σε ακόμα μία κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να κάνει εντυπωσιακές κινήσεις, που πλέον μετά τη Λίβερπουλ αγόρασε και άλλες μετοχές από ποδοσφαιρική ομάδα.

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Αγόρασε μετοχές σε ακόμα μία κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Για τα καλά στο χώρο του ποδοσφαίρου έχει μπει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που εδώ και καιρό κατέχει μεγάλο κομμάτι μετοχών της Λίβερπουλ.

Ο σούπερ σταρ του NBA και των Λος Άντζελες Λέικερς, έκανε ακόμα ένα… βήμα στον ποδοσφαιρικό κόσμο και απέκτησε νέες μετοχές, αυτή τη φορά από τη Μίλαν.

Μάλιστα βρέθηκε και στις εξέδρες στον τελευταίο αγώνα της πρωταθλήτριας Ιταλίας, προκειμένου να παρακολουθήσει την ομάδα του.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι μετοχές του προήλθαν από το investment fund Main Street Advisors και πλέον ο «Βασιλιάς» κατέχει ποσοστά σε δύο από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και σίγουρα δύο από τις καλύτερες του κόσμου.

Τις αποκαλύψεις έκαναν οι «Financial Times», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη επένδυση που έγινε στη Λίβερπουλ, πάει πίσω στο μακρινό 2011.

Μένει να δούμε αν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει σχέδια επέκτασης και σε άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες, αφού σίγουρα βλέπει και εκεί έντονο κέρδος για την αυτοκρατορία που έχει… χτίσει.

Exit mobile version