ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε τον Μαρκολίνο

Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Φαίνεται πως ο Λεβαδειακός είναι υπέρ αυτής της λογικής και αποφάσισε έστω και με μεγάλη καθυστέρηση να ανακοινώσει τον Νέτο Μαρκολίνο. Ο Βραζιλιάνος μέσος καιρό τώρα ήταν στο δυναμικό των Βοιωτών. Έκανε προπονήσεις, αγωνίστηκε σε κάποια φιλικά και το Σάββατο (24/10) ο Λεβαδειακός αποφάσισε να επισημοποιήσει τη μεταγραφή του. Η ανακοίνωση:...

Λεβαδειακός Μαρκολίνο
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Φαίνεται πως ο Λεβαδειακός είναι υπέρ αυτής της λογικής και αποφάσισε έστω και με μεγάλη καθυστέρηση να ανακοινώσει τον Νέτο Μαρκολίνο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος καιρό τώρα ήταν στο δυναμικό των Βοιωτών. Έκανε προπονήσεις, αγωνίστηκε σε κάποια φιλικά και το Σάββατο (24/10) ο Λεβαδειακός αποφάσισε να επισημοποιήσει τη μεταγραφή του.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας με τον Neto Marcolino. Ο 24χρονος Bραζιλιάνος μέσος Neto Marcolino Silva Lima de Sá, όπως είναι το πλήρες όνομα του, τον τελευταίο καιρό προπονούταν κανονικά με την ομάδα μας, ενώ αγωνίστηκε και σε αρκετά από τα φιλικά που έδωσε».

Exit mobile version