ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

Από την Παρασκευή θα ξεκινήσει στην Λιβαδειά η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τους "ερυθρόλευκους"
Τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

Ο Λεβαδειακός το Σάββατο (31/3-7.30 μ.μ.) υποδέχεται τον Ολυμπιακό και η ΠΑΕ της Βοιωτίας ανακοίνωσε πως από την Παρασκευή ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων.

Για την αναμέτρηση η γενική είσοδος είναι στην τιμή των 15 ευρώ ενώ η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετώ θα είναι δωρεάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι  θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων του αγώνα ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διεξαχθεί το Σάββατο 31/3 και ώρα 19:30.

Η Γενική είσοδος  είναι στην τιμή των 15 ευρώ

* Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν

Ημέρες και ώρες λειτουργίας για την έκδοση εισιτηρίων στα γραφεία της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, στην Πλατεία Μαγιάκου :

Παρασκευή 30/3    από  10:00 έως 22:00

Σάββατο 31/3      από 10.00

 Προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίων:

  • Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.
  • Οι φίλαθλοι του εξωτερικού που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα,  μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους,  με τη δήλωση του αριθμού διαβατηρίου τους.
  • Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο στο όνομα του, αφού το δικαίωμα χρήσης, είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα εισιτήρια για Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.