ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίντσεϊ Ρόουζ: Ήθελε Άρη από το καλοκαίρι – Ο Καρυπίδης ήθελε τώρα…

Από το καλοκαίρι ήθελε ο Λίντσεϊ Ρόυζ να επιστρέψει στον Άρη. Ο Θόδωρος Καρυπίδης άργησε να «ψηθεί», αλλά τελικά είπε το ναι.

Λίντσεϊ Ρόουζ: Ήθελε Άρη από το καλοκαίρι – Ο Καρυπίδης ήθελε τώρα…
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ είχε στο μυαλό του την επιστροφή από το καλοκαίρι. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έκανε ότι περνούσε από το χέρι του να γυρίσει στον Άρη. Αν ο Θόδωρος Καρυπίδης ήθελε, θα είχε γίνει και νωρίτερα η μετακόμισή του εκ νέου στη Θεσσαλονίκη.

Η θέληση του Λίντσεϊ Ρόουζ να επιστρέψει στον Άρη ήταν που έκανε τη διαφορά στη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ήθελε από το καλοκαίρι να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Από τότε, έκανε τα πάντα. Και τώρα, δηλαδή, ακόμα περισσότερα. Βέβαια, εδώ ήθελε η… νύφη, αλλά δεν ήθελε ο γαμπρός.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν ήταν τόσο «ζεστός» πριν από ένα εξάμηνο. Άλλες προτεραιότητες είχε στο μυαλό του το καλοκαίρι. Από τη στιγμή που ζήτησε ο Άκης Μάντζιος κεντρικό αμυντικό όμως, άρχισε να το σκέφτεται διαφορετικά. Ωστόσο, εύκολο δεν ήταν.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ έπαιρνε περί τα 350 χιλ. ετησίως έπαιρνε στη Λέγκια. Η πρόθεση που είχε η ομάδα να λύσει το συμβόλαιό του καταβάλλοντας μεγάλος μέρος του έπαιξε ρόλο. Αλλά ο Ρόουζ μόνο Άρη έβλεπε. Ακόμα και την πρόταση του Απόλλωνα Λεμεσού την… έκαψε, προκειμένου να γυρίσει.

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Exit mobile version