ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Αυτός θα είναι ο νέος παρτενέρ του Φαν Ντάικ στην άμυνα – Αλλάζουν οι «Κόκκινοι»

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να κοιτάζει παίκτες, με την ενίσχυση της να έχει μπει σε πρώτο πλάνο ενόψει της νέας σεζόν.

Λίβερπουλ: Αυτός θα είναι ο νέος παρτενέρ του Φαν Ντάικ στην άμυνα – Αλλάζουν οι «Κόκκινοι»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έτοιμη για σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις είναι η Λίβερπουλ, που θα έχουν όπως πάντα γνώμονα το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας.

Συγκεκριμένα, σας αναφέραμε το ενδιαφέρον για τον Βίκτορ Οσιμέν, ωστόσο μία από τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι η άμυνα.

Έτσι, σύμφωνα με το «GIVEMESPORT», η Λίβερπουλ φέρεται να έχει στρέψει το βλέμμα της στον 19χρονο σέντερ μπακ της Μπενφίκα, Αντόνιο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος ήταν εντυπωσιακός στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη, κάτι που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των «Κόκκινων».

Ο νεαρός έχει δείξει ωριμότητα παρά τα χρόνια του, και η ικανότητά του να διαβάζει το παιχνίδι και να κάνει επεμβαίνεις τις φάσεις έχει τραβήξει την προσοχή των σκάουτερ της.

Η Λίβερπουλ αναζητά έναν σέντερ μπακ για να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή και ο Σίλβα θα μπορούσε να είναι η απάντηση που ψάχνει και να γίνει ο πατενέρ του Βαν Ντάικ σε Premier League και Ευρώπη.

Ωστόσο για να αποκτήσει τον παίκτη, λογικά θα πρέπει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του, που ανέρχεται στα 88 εκατομμύρια ευρώ.

Η προσθήκη του Αντόνιο Σίλβα στην ομάδα της Λίβερπουλ θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον, αφού δείχνει να τα καταφέρνει πολύ καλά στο κορυφαίο επίπεδο.

Με το ταλέντο και τις δυνατότητές του, ο Σίλβα θα μπορούσε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της άμυνας της Λίβερπουλ και να βοηθήσει τον σύλλογο να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League.

https://youtu.be/MUhKYkONkYY

Exit mobile version