ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει ο Κριστιάνο – Τι γίνεται με τη μεταγραφή του;

Ο Πορτογάλος είναι ξεκάθαρος ότι δε θέλει να συνεχίσει με τίποτα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα χρονιά.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστρέφει ο Κριστιάνο - Τι γίνεται με τη μεταγραφή του;
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μετά από αρκετές άδειες από την ίδια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για προσωπικούς λόγους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Αγγλία για να μιλήσεις με την ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, έχει εκφράσει ξεκάθαρα τη θέλησή του να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους» και να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα που θα συμμετέχει στο Champions League και θα διεκδικεί τίτλους.

Έτσι σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sun» ο Κριστιάνο θα έχει επαφές με τον μάνατζερ του και φυσικά με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να βρεθεί λύση.

Πάντως από την πλευρά του ο Τεν Χαγκ, δηλώνει σε κάθε ερώτηση δημοσιογράφων ότι υπολογίζει κανονικά στον ποδοσφαιριστή και ότι δεν πρόκειται να φύγει.

Οι τελευταίες φήμες ωστόσο θέλουν την Τσέλσι και τον νέο της ιδιοκτήτη να έχουνε μπει δυναμικά για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, για να τον κρατήσουν στην Premier League, ενώ έχει πέσει στο τραπέζι και πρόταση… βόμβα από τη Σαουδική Αραβία.

Την ίδια στιγμή λιγοστεύουν τα σενάρια που θέλουν τον Πορτογάλο να γίνεται μέλος της Παρί Σεν Ζερμέν και να αγωνίζεται συμπαίκτης με τον μεγαλύτερο αντίπαλό του τον Λιονέλ Μέσι.

Σίγουρα η περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σίριαλ του φετινού καλοκαιριού και το αποτέλεσμα του θα έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Μην ξεχνάμε ότι ο Πορτογάλος βρίσκεται σε τοπ κατάσταση ακόμα και στα 37 του χρόνια, δείχνοντας ότι μπορεί να σταθεί άνετα στο κορυφαίο επίπεδο και να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα.

https://youtu.be/toxp8YHn3GY

Exit mobile version