ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι: Κλείδωσε! Αυτός είναι ο νέος μεταγραφικός στόχος του Γκουαρδιόλα

Αυτός είναι ο διακαής πόθος του Πεπ Γκουαρδιόλα για τη Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι: Κλείδωσε! Αυτός είναι ο νέος μεταγραφικός στόχος του Γκουαρδιόλα
Συντάκτης: Χρήστος Μαγγίνας Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Την υλοποίηση του μεταγραφικού της σχεδιασμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζει η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει εντοπίσει το νέο μεγάλο του μεταγραφικό στόχο.

Με τις σειρήνες από την Αραβία να ηχούν για τα καλά στα αυτιά των παικτών, ακόμη και ο Ριγιάντ Μαχρέζ, φαίνεται πως δελεάστηκε από την προσφορά της Αλ Αχλί και ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει από τη Βρετανία.

Το δρομολόγιο προς το Μάντσεστερ όμως, αναμένεται να κάνει ένας άλλος παίκτης, με τον Ισπανό τεχνικό, να προκρίνει την επιλογή του Ραφίνια ως αντικαταστάτη του Γαλλοαλγερινού.

Το όνομα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα, έχει παίξει ουκ ολίγες φορές προς αποχώρηση από το Καμπ Νου, με τον Ραφίνια να μην είναι αρνητικός στην επιστροφή του στην Premier League μετά το πέρασμα του από την Λιντς, από όπου και τον αγόρασε η Μπαρτσελόνα έναντι 58 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2022.

Μάλιστα η ομάδα των Αράβων, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον ατζέντηδες του 26χρονου winger και εκφράζεται η πεποίθηση πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα ντυθεί στα χρώματα της Σίτι.

 

Exit mobile version