ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρινάκης νέος πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ! Και όποιος κατάλαβε!

Ο Μαρινάκης νέος πρόεδρος της Λίγκας και… αντιπρόεδρος της ΕΠΟ απέναντι στον Μπαλτάκο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατεβαίνει για πρόεδρος της Super League, αναγκάζοντας τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να αποσύρει την υποψηφιότητα του!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατεβαίνει για πρόεδρος της Super League, αναγκάζοντας τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να αποσύρει την υποψηφιότητα του!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Super League: Και το παιχνίδι χοντραίνει! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να κατέβει για πρόεδρος της Λίγκας και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αποσύρεται!

Αλλάζουν τα δεδομένα στις εκλογές της Super League! O Πανουργιάς Παπαϊωάννου ο οποίος εμφανιζόταν ως μοναδικός υποψήφιος για την προεδρική καρέκλα, τελικά δεν θα θέσει καν υποψηφιότητα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να κατέβει για πρόεδρος και είναι και ο μοναδικός υποψήφιος, αφού ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, αν και αρχικά έλεγε δημόσια ότι δεν αποσύρει την υποψηφιότητα, βλέπει πλεον πως τα… κουκιά δεν του βγαίνουν. Oι επτά ΠΑΕ που τον στήριζαν και έδειχναν «μπετόν» τελικά έγινε πέντε και αυτές με το… ζόρι!

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, μετά και τα τελευταία exit polls,λίγο πριν την κάλπη, ότι έχει το 50+1%.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ήταν πρόεδρος του συνεταιρισμού και πριν από 10 περίπου χρόνια, με την εκλογή του, είναι και εξ οφίτσιο αντιπρόεδρος στην ΕΠΟ.

«Πόλεμος» στο Πάρκο!

Και από την εκλογή του και μετά, θα αρχίσουν τα… ωραία! Η κόντρα με τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο, γνωστή. Η ΕΠΟ ήταν εκείνη που «έκοψε» το τριετές συμβόλαιο των «ερυθρολεύκων» με την Cosmote, για λόγους κεντρικής διαχείρισης, ενώ ο Μπαλτάκος είναι εκείνος που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ!

 

 

Exit mobile version