ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρμίτα: «Ψυχρολουσία» για Τάσο Τρέγια από το VAR και στα δύο γκολ της Κλαμπ Μπριζ (vid)

Πώς αντέδρασε στα γκολ της Κλαμπ Μπριζ ο οπαδός του ΠΑΟΚ Τάσος Τρέγιας στο πάνελ της Μαρμίτα.
Μαρμίτα: «Ψυχρολουσία» για Τάσο Τρέγια από το VAR και στα δύο γκολ της Κλαμπ Μπριζ (vid)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa Conference League. Πώς έζησαν στη Μαρμίτα, το παιχνίδι του δικεφάλου.

Η αλήθεια είναι οτι και στα δύο γκολ των Βέλγων το VAR χρειάστηκε αρκετή ώρα προκειμένου να αποφανθεί ότι είναι έγκυρα, γεγονός που έκανε τους Βασίλη Χατζηνάκο, Κωστή Ραπτόπουλο και Τάσο Τρέγια να βρίσκονται σε αγωνία. Ειδικά ο τελευταίος που είναι και οπαδός του ΠΑΟΚ δεν ήταν και η πιο ευχάριστη διαδικασία να αναμένει το αποτέλεσμα για δύο φάσεις που ήταν οριακές.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΚλαμπΜπριζ 0-2

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρμίτα: «Ψυχρολουσία» για Τάσο Τρέγια από το VAR και στα δύο γκολ της Κλαμπ Μπριζ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.