ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρμίτα: Τρομερό κοντράστ συναισθημάτων για ΑΕΚτζή και Παναθηναϊκό: «Ραπτόπουλε ζήτα συγγνώμη»

Η αγωνιστική που έκρινε το πρωτάθλημα οδήγησε σε τρομερή εναλλαγή συναισθημάτων το πάνελ της «Μαρμίτας».

Μαρμίτα: Τρομερό κοντράστ συναισθημάτων για ΑΕΚτζή και Παναθηναϊκό: Φρουρός (οπάδός του Παναθηναϊκού): «Ραπτόπουλε ζήτα συγγνώμη».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εδώ γίνεται χαμός στη Μαρμίτα σε πιο «απλά» παιχνίδια, δεν θα γινόταν στην 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, στην οποία ουσιαστικά κρινόταν ο τίτλος;

Στο πάνελ, εκτός από τους παρουσιαστές, Κωστή Ραπτόπουλο και Βασίλη Χατζηνάκο βρίσκονταν ο οπαδός του Παναθηναϊκού «Φρουρός», αλλά και ο οπαδός της ΑΕΚ Μηνάς.

Οπως καταλαβαίνετε η εξέλιξη των δύο ντέρμπι, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Άρης – ΑΕΚ τους έφερε στα όρια τους. Από τη μία ο οπαδός της Ένωσης «πάγωσε» αρχικά στο 1-0 του Άρη, αλλά πήρε τα πάνω του μετά γρήγορη ανατροπή του σκορ, ενώ ο εκείνος των πράσινων περίμενε με αγωνία γκολ από την ομάδα του, αλλά τελικά είδε να το πετυχαίνει ο «αιώνιος» αντίπαλος.

Με το που σκόραρε ο Ρέαμπτσιουκ για τον Ολυμπιακό ο «Φρουρός» γύρισε προς τον Ραπτόπουλο και του είπε να ζητήσει συγγνώμη για τις αιχμές που άφηνε τις προηγούμενες ημέρες γύρω από το ντέρμπι του «Καραϊσκάκης».

Πάντως η βραδιά έκλεισε ήρεμα με τον Φρουρό να συγχαίρει τον Μηνά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ και τον τελευταίο να αναγνωρίσει την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός όλη τη σεζόν, χάνοντας τον τίτλο οριακά από τη δική του ομάδα.

Παρακάτω τις αντιδράσει στο γκολ του Ολυμπιακού και πιο κάτω πως σχολίασαν στη Μαρμίτα τα δύο ματς σε όλο το live 

Exit mobile version